Mariano Diaz este jucătorul celor de la Real Madrid testat pozitiv cu coronavirus. Clubul a confirmat oficial rezultatul testului. Jucătorul este asimptomatic şi a fost plasat în izolare la domiciliu.

Testele de coronavirus de la Real pot determina UEFA să ia o măsură drastică

Problemele abia acum încep pentru cei de la Real Madrid. Jucătorii echipei vor fi testaţi iar spaniolii au emoţii: în cazul unor noi teste pozitive, partida cu Manchester City din UEFA Champions League este în pericol. Returul ar urma să se joace pe 7 august iar britanicii le-ar putea interzice celor de la Real Madrid să intre în ţară. Astfel, Real ar pierde la masa verde returul.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
IERI LA 09:24
Mundo Deportivo notează astăzi că jucătorul Realului a fost în vacanţă în Barcelona, după finalul sezonului, şi prezintă imagini în care Mariano stă alături de prieteni fără a respecta distanţarea socială şi fără a purta mască. Din fericire, el nu a petrecut cele câteva zile libere alături de vreun coleg din lotul lui Zidane. Totuşi, odată revenit la Valdebebas, cartierul general al grupării blanco, atacantul a relaţionat cu ai săi colegi înainte de a efectua testele pentru coronavirus şi a primi rezultatul pozitiv.
Aşadar, în cazul în care şi alţi jucători ai Realului vor fi depistaţi pozitiv, există riscul ca cea mai titrată formaţie din istoria Champions League să fie eliminată din competiţie la masa verde. Şansele să ajungă în sferturi sunt oricum foarte mici, în condiţiile în care City s-a impus pe Bernabeu, scor 2-1. În plus, campioana Spaniei nu se va putea baza pe Sergio Ramos la retur, suspendat.
Deocamdată, UEFA a confirmat că meciul de pe Etihad se va desfăşura conform protocolului iniţial, însă mai multe cazuri de COVID-19 la campioana Spaniei ar putea să împiedice, în cele din urmă, desfăşurarea partidei retur.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
24/01/2022 LA 05:21
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
23/01/2022 LA 17:36