Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Regretul lui Stanciu după duelul cu Messi: "E cel mai bun. Din păcate, n-am reușit să egalăm Barca"

Sebastian Ujica

Publicat 24/10/2019 la 10:10 GMT+3

Aflată într-o grupă infernală cu Barcelona, Inter Milano și Borussia Dortmund, Slavia Praga reușește meciuri admirabile.

Slavia Barcelona Stanciu

Credit imagine: Getty Images

Slavia Praga a fost aproape să o încurce și pe Barcelona, după ce reușise să o blocheze pe Inter Milano pe propriul teren. Campioana Cehiei a avut numai puțin de 23 de ocazii, 8 șuturi fiind pe poarta lui Ter Stegen, spre deosebire de cele 3 ale campioanei Spaniei.
Nicolae Stanciu a fost integralist și a contribuit la faza golului egalizator al Slaviei. Din păcate pentru mijlocașul de 26 de ani, nu a fost suficient.
"Am început foarte bine şi am reuşit să egalăm… Nici nu am văzut când a intrat mingea în poartă, nu ştiu ce s-a întâmplat la golul lor. E păcat, pentru că am marcat şi, după numai patru minute, la o lovitură liberă, la care nu se anunţa nimic special, au marcat un gol norocos. Acest lucru ne-a încentinit puţin, dar în final am reacţionat din nou puternic şi am fi putut marca golul egalizator. Din păcate, toate şuturile au fost blocate" a spus Nicolae Stanciu după partidă.
Stanciu despre duelul cu Messi
Jucătorul naționalei României a vorbit și despre întâlnirea cu Leo Messi, cel care a devenit primul jucător care înscrie în 15 sezoane consecutive din UEFA Champions League după golul său din minutul 3.
Este un sentiment plăcut, nu mulţi jucători au ocazia să înfrunte Barcelona, să înfrunte aceşti jucători uriaşi. În special Messi, care eu cred că este cel mai bun jucător din istorie. Este fantastic să îl vezi pe teren şi să intri în dueluri cu el, să încerci să îi iei mingea. Dar nu cred că este vorba doar despre el. Au o echipă fantastică, cu jucători foarte buni, iar pentru următorul meci ar trebui să ne concentrăm să îi oprim pe toţi - Stanciu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo