FC Barcelona - Borussia Dortmund este unul dintre derby-urile grupelor UEFA Champions League. Cele două echipe sunt favorite la calificarea în optimile competiției, catalanii având 8 puncte, cu 1 punct peste Dortmund. Inter are 4 puncte și are nevoie de victorie cu Slavia pentru a juca în ultima etapă cu calificarea pe masă în duelul cu FC Barcelona.
Căpitanul celor de la Dortmund, Marco Reus, a acordat un interviu pentru AS înainte de duelul de pe Camp Nou.
  • Știi că Barcelona are multe probleme în defensivă?
Liga
Viitorul Barcelonei depinde de 5 factori cheie. În ce se transformă clubul catalan?
02/09/2021 LA 11:32
Nu am citit prea multe despre problemele Barcelonei. Nu ne pasă. Au în continuare jucători foarte buni, capabili să acopere mai multe poziții. Vom suferi, cu siguranță, dar dacă vom juca la fel cum am făcut-o în Germania vom avea șanse.
  • Numele tău a fost legat în mai multe rânduri de Barcelona, excluzi varianta de a juca într-o zi aici?
Tocmai mi-am prelungit contractul și când se va termina voi avea 35 de ani. Va fi un meci special pentru că este prima dată când voi juca pe Camp Nou. Ce pot cere mai mult?
  • Ai vorbit cu Ter Stegen în ultima vreme?
Desigur că vorbim. De la penalty-ul apărat în tur, mai puțin. Glumesc. Suntem prieteni. Suntem prieteni. Un tip fantastic cu multă forță mentală. Mi-ar fi plăcut să înscriu la acel penalty de la Dortmund. I-am transmis deja că dacă voi mai avea oportunitatea, nu voi mai greși.
Liga
Bilbao - Barcelona 1-1. Depay a salvat formaţia blaugrana. Coşmar pentru Koeman în apărare
21/08/2021 LA 21:56
Fotbal
Reacțiile jucătorilor Barcelonei după plecarea lui Messi! Jordi Alba și-a amintit un moment istoric
07/08/2021 LA 04:35