Starul "bianconerilor" a evoluat întreaga partidă de la Budapesta, dar n-a reușit să marcheze. Ronaldo a fost blocat în multe rânduri de fundașii lui Ferencvaros, inclusiv de Marcel Heister.
Apărătorul maghiarilor a fost foarte mulțumit de prestația sa în fața portughezului, iar la final a mers cu curaj să-i ceară tricoul. Heister s-a lovit însă de un refuz categoric, Cristiano fiind vizibil deranjat când l-a văzut.

Ronaldo a refuzat categoric un adversar care i-a cerut tricoul: "Mi-a făcut semn să dispar"

Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29
"Părea că e supărat și cam nervos. Mi-a făcut semn să dispar atunci când l-am rugat să facem schimb de tricouri. Poate pentru că nu a putut să ne dea gol.
Sau poate era deranjat că l-am deposedat atunci când a încercat să mă dribleze. Am și o poză cu intervenția mea, am postat-o pe rețelele sociale. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea", a povestit Heister.
Juventus și Ferenvaros se vor întâlni din nou în această seară (ora 22:00), de această dată la Torino. Înaintea partidei, "bianconerii" se află pe locul 2 în grupa G, la 3 puncte în spatele liderului Barcelona. Dinamo Kiev, trupa lui Mircea Lucescu, ocupă poziția a 3-a, în timp ce Ferencvaros este codașa grupei.
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
25/11/2021 LA 09:03