După un sezon istoric, în care a câștigat titlul în Spania, formația rojiblanco spera să își apere titlul pentru prima oară în ultimii 70 de ani și să facă performanță în Europa. Ambele obiective par acum departe, după o serie foarte slabă avută de formația lui Simeone.

Simeone, discurs surprinzător după Atletico Madrid - Milan 0-1

Tehnicianul argentinian are o serie teribilă, cu doar două victorii în ultimele 8 meciuri în toate competițiile, dar rămâne optimist. În ciuda faptului că formația sa a coborât pe 4, într-o grupă în care nimeni nu credea că Porto sau Milan pot interfera cu primele două poziții.
Fotbal
Cum arată echipa ideală a anului 2021. PSG, cei mai mulți jucători în trupa anunțată de IFFHS
ACUM 11 ORE
"Jucătorii au dat totul, ca atitudine nu am ce să le reproşez. Am reuşit lucruri bune în apărare în prima perioadă, dar în atac am fi putut face alegeri mai bune pentru a ne crea mai multe ocazii de gol. Dar eu sunt optimist, aşa voi fi mereu, nu voi schimba nimic. Echipa va juca bine fără nicio îndoială în ultimul ei meci. Liga Campionilor nu îţi lasă dreptul la greşeală, doar cei care merită cu adevărat se califică. Milan are ocazia să meargă mai departe, Porto la fel ca şi noi. Cel care va merita cu adevărat va trece mai departe. Dar eu sunt mai optimist ca niciodată. Pentru că într-o asemenea situaţie, este complicat de jucat", a declarat Simeone după meci.
AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu titular, a obţinut prima sa victorie din acest sezon al Ligii Campionilor, 1-0 cu Atletico, la Madrid. Unicul gol al partidei a fost semnat de debutantul Messias Junior (min. 87).
Atletico Madrid ocupă ultimul loc cu patru puncte şi are nevoie de o victorie la FC Porto, coroborată cu o remiză sau o înfrângere a milanezilor în meciul de acasă cu Liverpool, din ultima etapă a Grupei B.
CITEȘTE ȘI:
VAN DER VAART ÎL DISTRUGE PE MESSI: "ȚIE NU ÎȚI E RUȘINE!?". CADRUL INCREDIBIL SURPRINS ÎN CITY-PSG
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, optimist în ciuda zvonurilor din vestiarul lui PSG: "Simt sprijinul clubului"
ACUM 15 ORE
Serie A
Ibrahimovic și-a ales sportivii favoriți din toate timpurile! Pe cine preferă între Ronaldo și Messi
ACUM 16 ORE