Bayern - Barcelona a fost un meci despre care se va vorbi mulţi ani de acum înainte. Campioana Germaniei a înscris opt goluri şi s-a calificat în semifinalele Champions League.
În tribunele stadionului nu au luat loc fanii, însă Cosmin Contra a văzut de aproape demonstraţia de forţă a lui Bayern.
Contra este observator tehnic al UEFA şi a explicat după partidă de ce Thomas Muller a fost desemnat jucătorul partidei.
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
ACUM 13 ORE
Într-un interviu pentru MEDIAFAX, fostul selecţioner al României şi-a dezvăluit dezamăgirea provocată de jocul Barcelonei în partida cu Bayern.
"O echipă care nu a putut face faţă lui Bayern din niciun punct de vedere, e clar că nici fizic, nici tactic, nici ca atitudine. Odată cu marcarea celui de-al cincilea gol din partea lui Bayern, o cădere inexplicabilă la nivelul ăsta din partea unor jucători care nu ar trebui să aibă această cădere. Un Bayern care devine, din punctul meu de vedere, din ce am văzut în ultimele meciuri, favorită la câştigarea Champions League”, a afirmat fostul selecţioner al României.

Contra, despre problemele de la Barcelona

Contra crede că problemele la nivel administrativ din cadrul clubului Barcelona, problemele pe care le are conducerea clubului cu jucătorii, toate aceste lucruri afectează „în sânul echipei” şi asta s-a văzut şi vineri seară în jocul echipei.
"Întotdeauna ai presiune la Barcelona, la Barcelona nu există meci, nici măcar amical în care să nu existe presiune. Ăsta e clubul Barcelona şi ăsta e rolul pe care trebuie să-l accepţi când accepţi să devii antrenor la o echipă aşa de mare. Tot mai multe voci de aici din Spania spun că ciclul acestei echipe s-a terminat şi că trebuie sânge proaspăt la Barcelona. De ce nu, poate Messi va dori să plece de acum. Cred că aseară Coutinho a arătat că este un jucător care poate să joace la Barcelona fără probleme”, a mai spus Cosmin Contra.
Mediafax
Liga
Dembele, pregătit să semneze un nou contract! Francezul nu mai vrea să plece de la Barcelona
IERI LA 08:49
Ligue 1
La mulți ani, Lionel Messi! Fotbalist genial, colecționar de recorduri și un idol pentru miliarde
24/06/2022 LA 08:06