Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la PSG, la un pas să îi rupă nasul lui Pochettino. Dezvăluirea antrenorului

Cristian Mihală

Publicat 16/02/2022 la 12:33 GMT+2

Mauricio Pochettino a analizat victoria echipei sale, PSG, cu Real Madrid, din optimile Champions League. Unicul gol al partidei a purtat semnătura lui Kylian Mbappe, iar tehnicianul argentinian a fost la un pas să se "accidenteze" în euforia creată.

Moment: Soccer Pochettino Mbappe Goal

Credit imagine: SNTV

Antrenorul lui Paris Saint-Germain a fost întrebat despre reacția sa de după golul lui Mbappe și a dezvăluit că a primit o lovitură puternică în nas în timpul bucuriei create. Pochettino a trebuit chiar să meargă să fie consultat de medicul echipei pariziene.
"Am simţit două lucruri. Mai întâi, o bucurie enormă, şi, apoi durere. Paredes m-a lovit în nas şi am crezut că mi l-a rupt. A trebuit să merg la doctor să-i spun că mă tem că am nasul rupt, dar nu a fost, din fericire, cazul", a recunoscut antrenorul vicecampioanei Franţei.
CITEŞTE ŞI:

Pochettino: "Messi a făcut un meci mare"

Mauricio Pochettino s-a declarat încântat de jocul colectiv al echipei sale, care "a împiedicat-o pe Real Madrid să construiască", însă a lăsat de înţeles că obiectivul - calificarea în sferturile UCL - nu e nici pe departe realizat.
Totodată, tehnicianul formaţiei din Hexagon a vorbit la superlativ despre Messi, a cărui prestaţie a lăsat de dorit, potrivit specialiştilor. Nu doar penaltyul ratat, ci întreaga atitudine şi lipsa reuşitelor i-au determinat pe jurnaliştii L'Equipe, de exemplu, să îi acorde nota 3.
"Sunt mulţumit de jocul echipei, colectiv, pentru jucători, care au muncit mult şi care merită să li se atribuie această victorie. Scorul este oarecum corect, dar ne dă speranţă pentru următorul meci de la Madrid, unde va fi greu. Cu un presing bun, am tăiat circuitele de joc ale Realului, am împiedicat-o pe Real să construiască", a spus tehnicianul. "Real este însă o echipă care trebuie respectată, este o mare echipă cu jucători mari şi cu siguranţă va fi un alt meci la Madrid. Messi a făcut un meci mare pentru mine, a ratat un penalty, dar acesta este fotbalul. Dacă echipa a jucat bine este pentru că Leo a conectat toate elementele", a adăugat Pochettino.
Global, noi am fost mai buni decât Real Madrid, am meritat victoria după 90 de minute. Mai este un meci şi era foarte important să facem acest prim pas în acest meci | Mauricio Pochettino
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo