Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid - Chelsea, la București. Koke și-a amintit de finala Europa League din 2012

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/02/2021 la 17:21 GMT+2

Atletico Madrid și Chelsea se vor întâlni marți seară (ora 22:00) pe Arena Națională din București, în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Atletico Madrid

Credit imagine: Getty Images

Bucureștiul se pregătește pentru meciul de lux dintre Atletico Madrid și Chelsea (marți, ora 22:00), din turul optimilor UEFA Champions League. Partida de pe Arena Națională va putea fi urmărită în format livetext pe eurosport.ro.
Koke (29 de ani), căpitanul lui Atletico Madrid, și-a amintit cu bucurie despre primul și ultimul meci jucat de Atletico Madrid pe Arena Națională, în urmă cu 9 ani.
În 2012, formația lui Diego Simeone a cucerit trofeul Europa League pe cel mai mare stadion din România, după ce a învins categoric conaționala Athletic Bilbao, scor 3-0. A fost primul trofeu câștigat de Koke alături de Atletico, singura echipă pentru care a evoluat întreaga carieră.
Koke Resurrección, Atlético-Barcelona, Supercopa 2020

Atletico Madrid - Chelsea, la București. Koke și-a amintit de finala Europa League din 2012

Mijlocașul de 29 de ani este conștient de încărcătura partidei de mâine, împotriva lui Chelsea, despre care a spus că se va juca "pe viață și pe moarte":
"Va fi o confruntare extrem de grea, ştim că este pe viaţă şi pe moarte. Primul meci este fundamental, se presupune că jucăm acasă, deşi partida se dispută la Bucureşti. Trebuie să jucăm cât mai bine pentru a fi pe drumul cel bun. Nu trebuie să găsim vreo scuză.
De Bucureşti mă leagă amintiri frumoase. Aici am câştigat primul meu trofeu cu Atletico Madrid, în Europa League, după ce am învins cu 3-0 pe Athletic Bilbao în finala din sezonul 2011/2012. Cu mare entuziasm am câştigat", a spus Koke, citat de digisport.ro.

Atletico Madrid - Chelsea, la București | Lotul spaniolilor pentru meciul de pe Arena Națională

Diego Simeone a anunțat lotul cu care Atletico Madrid a făcut deplasarea în România, pentru duelul cu Chelsea.
Liderul din La Liga nu se va putea baza pe 5 jucători importanți la meciul de pe Arena Națională: Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko, Jose María Gimenez, Hector Herrera şi Kieran Trippier.
Carrasco și Vrsaljko nu s-au recuperat după accidentările suferite la mușchii piciorului și vor rata cel de-al doilea meci consecutiv al lui Atletico, după cel cu Levante, din La Liga.
Tot accidentat este și Jose Maria Gimenez. Uruguayanul a suferit o leziune musculară la mușchii aductori, în timpul meciului cu Levante. Hector Herrera nu se află nici el în lotul lui Atletico pentru meciul cu Chelsea, din cauza infectării cu COVID-19. Astfel, mexicanul va rata cea de-a 5-a partidă consecutivă.
Nici Trippier nu va fi prezent pe Arena Națională, din cauza suspendării acordate de Federația Engleză pentru nerespectarea regulilor de pariere.
Lotul lui Diego Simeone pentru meciul cu Chelsea:
  • Jan Oblak, Ivo Grbic, San Roman, Renan Lodi, Savic, Felipe, Hermoso, Alvaro, Ricard, Kondogbia, Torreira, Koke, Saul, Lemar, Llorente, Vitolo, Joao Felix, Suarez, Correa, Dembele, Camello

Atletico Madrid - Chelsea, la București. Diego Simeone va susține astăzi o conferință de presă

Astăzi, Diego Simeone va susține o conferință de presă la București, începând cu ora 18:15. Apoi, în jurul orei 18:45, jucătorii lui Atletico vor efectua antrenamentul oficial pe Arena Națională.
Tot astăzi va ajunge la București și delegația lui Chelsea. Totuși, londonezii nu vor susține vreo conferință sau vreun antrenament oficial în Capitală.
Chelsea și Atletico Madrid se vor întâlni în Champions League după două prestații modeste în campionat. Formația londoneză a obținut doar un punct pe terenul lui Southampton, scor 1-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Mason Mount a egalat din penalty în repriza secundă
De cealaltă parte, Atletico a suferit prima înfrângere din campionat, pe teren propriu, în actualul sezon. Trupa lui Diego Simeone, aflată pe primul loc în La Liga, a fost învinsă cu 2-0 de Levante și va încheia etapa 24 cu un avans de numai 3 puncte față de poziția secundă, ocupată de rivala Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo