Meciul din UEFA Champions League, dintre PSG și Başakşehir, a fost întrerupt marți seară în minutul 14 și a fost reluat în această seară, de la ora 19:55 (încheiat cu 5-1 pentru gazde), dar cu o altă brigadă de arbitri. Partida nu s-a mai reluat aseară după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.
Este vorba despre fostul internațional camerunez, Pierre Webo, care a avut parte în ultimele 24 de ore de un val uriaș de susținere. Fanii lui PSG au afișat la meciul reluat din această seară mesaje de susținere pentru Pierre Webo, însă surpriza cea mai mare a venit la finalul partidei, atunci când unul dintre șefii șeici ai PSG i-au oferit în semn de solidaritate lui Webo un tricou al campioanei Franței cu numele lui.
Liga Campionilor UEFA
Al-Khelaifi continuă războiul cu Real Madrid."Mi se pare ciudat că celebrează Champions League"
IERI LA 17:46

Pierre Webo, "prezentat" la PSG de șeici în semn de solidaritate

Fostul internaţional camerunez Pierre Webo, antrenorul secund al echipei Istanbul Başakşehir, a fost prezent în această seară pe banca de rezerve a campioanei Turciei, la reluarea meciului din UEFA Champions League cu PSG, întrerupt marţi seara în minutul 14. Cu o seară înainte, Ovidiu Hațegan îi arăta lui Webo cartonașul roșu și îl trimitea în tribune, însă UEFA a intervenit și a anulat pedeapsa dicatată de arbitrul român. Anunțul anulării cartonașului roșu dat de Hațegan marți seară a fost făcut chiar de Istanbul Bașakșehir, pe contul oficial de Twitter.
Liga Campionilor UEFA
LIVETEXT Champions League | Au început cele mai tari dueluri de azi! Victorii pentru Zagreb și BVB
06/09/2022 LA 07:22
Liga Campionilor UEFA
Reacția lui Dan Petrescu după tragerea la sorți a duelurilor din primul tur preliminar al UCL
14/06/2022 LA 14:23