Jadon Sancho, un talent uriaș al Academiei "Cetățenilor", nu a apucat să debuteze în prima echipă a lui Manchester City. Englezul în vârstă de 20 de ani a fost cedat și a "explodat" la Borussia Dortmund, la doar 17 ani. În acest moment, cota de piață a lui Sancho se ridică la 100 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.
Acum, pe data de 6 aprilie, Jadon Sancho va reveni pe Etihad cu un singur gând: să se răzbune pentru lipsa de încredere pe care fosta lui echipă i-a arătat-o în momentul în care l-a lăsat să plece în Bundesliga. City știa prea bine ce talent incredibil are în propria curte atunci când au plătit suma de 66,000 de lire sterline, sumă care s-a ridicat la 500,000 de lire sterline cu tot cu bonusuri atunci când l-au adus pe Sancho la 15 ani de la Watford în martie 2015.

Plecarea lui Jadon Sancho la Borussia Dortmund, marea gafă din istoria lui Manchester City

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
La debutul lui la echipa Under-18 a lui Manchester City, jucând împotriva unor adversari care erau cu trei ani mai mare decât el, Sancho a înscris de două ori, demonstrând încă de atunci o valoare incredibilă la o vârstă atât de fragedă. Antrenorul lui de atunci, Jason Wilcox, spunea la acel moment că performanța tânărului mijlocaș a fost "senzațională".
În sezonul 2016-2017, Sancho a înscris 13 goluri în 15 meciuri pentru echipa Under-18 a lui City, trei goluri pentru U23 și două goluri pentru U19. Din acel moment, antrenorii de la academie au început să vorbească cu Sancho despre pasul spre echipa mare, alături de Phil Foden și Brahim Diaz. În mai 2017, toată lumea se aștepta că Guardiola îl va chema pe Sancho la prima echipă, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar "Cetățenii" simt și acum regret față de decizia de atunci. Acum, Jadon Sancho va avea șansa să-și ia revanșa în sferturile UCL și să le demonstreze foștilor lui colegi și antrenori ce greșeală uriașă au făcut atunci când au renunțat la el.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51