Manchester City a câștigat aseară cu 2-1 în fața Borussiei Dortmund, dar arbitrul român Ovidiu Hațegan a ieșit în evidență într-un mod negativ după ce a luat mai multe decizii controversate împotriva galben-negrilor. Hațegan a fost criticat dur în presa din toată lumea, iar Cristi Balaj a vorbit și el despre erorile comise de central la meciul disputat pe Etihad.
Mai exact, este vorba despre multiple erori. În minutul 29, Haţegan a dictat lovitura de la 11 metri după un presupus fault al lui Emre Can asupra lui Rodri. Atunci, centralul i-a arătat cartonaşul galben jucătorului german. După consultarea VAR, care nu a relevat niciun contact, Haţegan a revenit şi a acordat minge de arbitru. Can a rămas totuși cu cartonaşul galben primit, dar arbitrul nu l-a avertizat şi pe Rodri, pentru simulare.

Ovidiu Hațegan, criticat dur de un star al Borussiei Dortmund pentru arbitrajul din meciul cu Manchester City

Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
IERI LA 05:13
Mai apoi, în minutul 37, Bellingham (Dortmund) a ciupit un balon preluat greşit de portarul Ederson în afara careului mare şi a rămas cu poarta goală în față. Haţegan a considerat că jucătorul Borussiei Dortmund a intrat cu talpa şi i-a acordat cartonaşul galben. Reluările nu arată un fault în atac, iar faza nu a fost verificată cu VAR.
Absent din lotul Borussiei Dortmund din cauza unei accidentări, starul englez venit chiar de la Manchester City în Bundesliga, Jadon Sancho, a avut o reacție vehementă la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan, pe care l-a atacat în termeni duri: "Acest arbitru ar trebui să meargă la un control!", a fost postarea lui Jadon Sancho, care a primit mii de like-uri și aprobări în comentarii.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35