Manchester City a câștigat aseară cu 2-1 în fața Borussiei Dortmund, dar arbitrul român Ovidiu Hațegan a ieșit în evidență într-un mod negativ după ce a luat mai multe decizii controversate împotriva galben-negrilor. Hațegan a fost criticat dur în presa din toată lumea, iar Cristi Balaj a vorbit și el despre erorile comise de central la meciul disputat pe Etihad.
Mai exact, este vorba despre multiple erori. În minutul 29, Haţegan a dictat lovitura de la 11 metri după un presupus fault al lui Emre Can asupra lui Rodri. Atunci, centralul i-a arătat cartonaşul galben jucătorului german. După consultarea VAR, care nu a relevat niciun contact, Haţegan a revenit şi a acordat minge de arbitru. Can a rămas totuși cu cartonaşul galben primit, dar arbitrul nu l-a avertizat şi pe Rodri, pentru simulare.

Ovidiu Hațegan, criticat dur de un star al Borussiei Dortmund pentru arbitrajul din meciul cu Manchester City

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Mai apoi, în minutul 37, Bellingham (Dortmund) a ciupit un balon preluat greşit de portarul Ederson în afara careului mare şi a rămas cu poarta goală în față. Haţegan a considerat că jucătorul Borussiei Dortmund a intrat cu talpa şi i-a acordat cartonaşul galben. Reluările nu arată un fault în atac, iar faza nu a fost verificată cu VAR.
Absent din lotul Borussiei Dortmund din cauza unei accidentări, starul englez venit chiar de la Manchester City în Bundesliga, Jadon Sancho, a avut o reacție vehementă la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan, pe care l-a atacat în termeni duri: "Acest arbitru ar trebui să meargă la un control!", a fost postarea lui Jadon Sancho, care a primit mii de like-uri și aprobări în comentarii.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
Fotbal
Surpriză în topul CIES al celor mai scumpi fotbaliști din lume! Pe ce loc e Mbappe și cine conduce
06/01/2022 LA 13:51