Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gafe în serie pentru UEFA, la tragerea la sorți pentru optimile UEFA Champions League

Alex Masgras

Publicat 13/12/2021 la 13:56 GMT+2

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru optimile UEFA Champions League. În timpul tragerii a avut loc o gafă de proporții, atunci când, în primă fază, Villarreal și Manchester United au fost extrase pentru a se confrunta în optimi.

A detailed view of the draw pots ahead of the UEFA Champions League 2021/22 Round of 16 Draw at the UEFA headquarters, The House of European Football

Credit imagine: Getty Images

Tragerea la sorți de astăzi pentru optimile UEFA Champions League nu a fost lipsită de evenimente neplăcute pentru organizatorii de la UEFA. Pentru că au jucat în aceeași grupă, Manchester United și Villarreal nu se puteau întâlni în optimile de finală.
Cu toate acestea, calculatorul a greșit echipele atunci când s-au stabilit potențialele adversare ale echipei lui Unai Emery, iar Andrey Arsahvin a extras-o pe Manchester United. Pentru că această optime de finală nu putea să aibă loc, adversara câștigătoarei Europa League s-a extras din nou, iar "submarinul galben" o va întâlni pe Manchester City.

Nu a fost singura gafă de astăzi din cadrul tragerii la sorți a optimilor UEFA Champions League

Imediat după ce au gafat, cei de la UEFA au mai făcut o eroare, de această dată și mai mare. Crezând că United a fost deja trasă (deși nu fusese, în contextul în care nu se putea întâlni cu Villarreal), cei de la forul continental nu au mai pus formația de pe Old Trafford în bolul cu posibili adversari ai lui Atletico Madrid. Abia apoi lucrurile au revenit la normal și s-a ajuns la un duel Ronaldo - Messi pentru un loc în sferturi.
Optimile de finală ale UEFA Champions League
  • Benfica-Real Madrid
  • Villarreal-Manchester City
  • Atletico Madrid-Bayern Munchen
  • FC Salzburg-Liverpool
  • Inter-Ajax
  • Sporting-Juventus
  • Chelsea-Lille
  • PSG-Manchester United
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo