Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lineker, reacție fabuloasă după City-Atletico: "Acum 10 ani puteai să-ți pariezi viața pe asta"

Nicu Savin

Actualizat 06/04/2022 la 10:58 GMT+3

Gary Lineker a oferit una dintre cele mai tari reacții după meciul dintre Manchester City și Atletico Madrid, câștigat de "cetățeni" cu 1-0, în prima manșă a sferturilor de finală din Champions League.

Gary Lineker

Credit imagine: Getty Images

Desfășurarea partidei Manchester City - Atletico Madrid (1-0) a stârnit un val de reacții în toată lumea fotbalului. "Cetățenii" au dominat copios partida, campioana Spaniei neavând nici măcar un șut la poartă. Stilul ultra defensiv al lui Simeone i-a scos din sărite pe fanii neutri, dar l-a determinat și pe Guardiola să afirme că este imposibil de jucat în fața unei echipe care se apără într-un asemenea mod.
Koke i-a oferit o replică oarecum ironică lui Guardiola, dar în afară de oamenii implicați la Atletico toată lumea a taxat jocul prestat de campioana Spaniei. Acest lucru nu a fost neapărat o surpriză, ținând cont de filosofia celor doi antrenori, dar existau totuși așteptări mai mari din partea celor de la Atletico, mai ales că Simeone are în lot jucători precum Joao Felix, Antoine Griezmann, Cunha, Correa sau Luis Suarez (nu a jucat niciun minut pe Etihad).
Citește și:

Gary Lineker, reacție memorabilă după City - Atletico

Una dintre cele mai tari reacții după partida de pe Etihad a venit din partea legendarului Gary Lineker. Acesta a făcut o comparație între felul în care arăta fotbalul spaniol în trecut și cum a ajuns să joace o echipă iberică în prezent, făcând evident trimitere la abordarea celor de la Atletico.
"Dacă acest meci se juca acum 10 ani și îl priveai fără să cunoști echipele, puteai să-ți pariezi casa că echipa în albastru este una din Spania, iar cea în alb-roșu este una din Anglia", a scris Lineker pe Twitter.
Rezultatul final le oferă în continuare speranțe la calificare celor de la Atletico, dar formația lui Simeone va trebui să ofere mult mai mult în plan ofensiv pentru a avea o șansă reală.
Acest lucru nu va fi imposibil, mai ales că City va veni după un meci infernal în Premier League, cu Liverpool, care ar putea decide în mare măsură campioana din acest sezon. Partida va fi duminică, 10 aprilie, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player de la ora 18;30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo