Articol scris de Viviana Moraru
Kyle Walker a primit trei partide suspendare pentru cartonașul roșu primit în partida cu Leipzig, de pe 7 decembrie, unde Manchester City a fost învinsă cu 2-1. Pep Guardiola încă este ''nervos'' pe jucător și consideră că suspendarea primită este pe merit, deoarece englezul a comis un fault inutil, când echipa sa deja își securizase primul loc în grupa A.
Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj ar putea da un adevărat tun financiar dacă ar ajunge în grupele Champions League
IERI LA 15:45
Guardiola nu este de partea jucătorului său și consideră că a greșit atunci când și-a lăsat echipa în inferioritate numerică: ''Când un jucător face un lucru stupid, este normal să fie suspendat trei partide. Nu sunt prea blând cu Kyle în acest tip de acțiune. Sunt în continuare foarte nervos pe el'', a declarat Pep înainte partidei cu Sporting.

''Avem doar 14 jucători disponibili''

Pep Guardiola nu vrea să-și relaxeze jucătorii înainte de meciul cu Sporting, chiar dacă rezultatul din tur îi oferă această posibilitate, ''cetățenii'' câștigând la Lisabona cu 5-0: ''Am obținut un rezultat incredibil în tur, dar nimic nu este decis'', a declarat spaniolul.
Manchester City are o listă lungă de jucători indisponibili pentru partida de pe Etihad de miercuri seara, astfel Pep Guardiola nu are foarte multe soluții: ''Nu avem mulți jucători. Avem doar 14 disponibili. Avem trei fundași deci va trebui să ne adaptăm'', a mărturisit Pep.
Pe lângă suspendatul Walker, Guardiola nu se va putea baza pe serviciile lui Ake și Dias, care sunt accidentați, adăugându-se și Cancelo, care este bolnav. Cu toate acestea, Manchester City este favorită clară pentru calificarea în sferturile de finală ale Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, despre cum l-a ajutat plecarea lui Ronaldo pe Benzema: "E un jucător complet"
12/05/2022 LA 15:09