Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, victorie cu 2-0 pe terenul lui Inter. Bayern, egal chinuit cu Salzburg, obținut în minutul 90

Alex Masgras

Actualizat 16/02/2022 la 23:57 GMT+2

Liverpool s-a impus fără mari probleme pe terenul lui Inter, în manșa tur a optimilor UEFA Champions League, scor 2-0. Victoria a fost obținută în ultimele 15 minute, grație golurilor marcate de Roberto Firmino și Mohamed Salah, în minutele 75 și 83. Bayern Munchen s-a chinuit pe terenul lui Salzburg. Adamu a marcat pentru austrieci, iar Coman a adus egalarea în minutul 90.

Salah cerca la conclusione in Inter-Liverpool - Champions League 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Inter - Liverpool 0-2 | Mohamed Salah înscrie în minutul 83, după o minge respinsă în careu, egipteanul a trimis balonul, pe jos, pe centrul porții.
Inter Liverpool 0-1 | Firmino a deschis scorul pe Meazza în minutul 75, cu o lovitură de cap impecabilă, în urma unei centrări din corner a lui Robertson.
E pauză la Milano și Salzburg! Dacă pe Meazza nu s-a marcat încă, austriecii de la Salzburg sunt la 45 de minute de o victorie istorică, având avantaj minim în duelul cu Bayern Munchen.
Salzburg - Bayern 1-1 | Bayern egalează în minutul 90 prin Kinglsey Coman, după o deviere foarte bună din partea lui Thomas Muller în careu.
Salzburg - Bayern 1-0 | RB Salzburg a înscris primul gol al serii. Adamu a marcat pentru austrieci în meciul cu Bayern și campioana Germaniei se află în mare dificultate. Interesant este că autorul golului intrase pe teren în minutul 12, în locul accidentatului Noah Okafor.
UPDATE | Echipele de start în cele două partide ale serii din Champions League
Inter - Liverpool
Salzburg - Bayern
Știrea inițială
UEFA Champions League continuă în această seară cu alte două partide interesante din optimile de finală, după ce marți seară, PSG a câștigat duelul cu Real Madrid în ultimul minut, iar Manchester City a învins-o fără emoții pe Sporting. Inter-Liverpool și Salzburg-Bayern Munchen sunt cele două partide de miercuri.
Cel mai echilibrat duel al serii este cel de pe Giuseppe Meazza, acolo unde campioana sezonului trecut din Serie A, Inter, primește vizita lui Liverpool. "Cormoranii" lui Jurgen Klopp revin la Milano, la două luni de la victoria din ultima etapă din faza grupelor în fața lui AC Milan.
Cu Sadio Mane și Mohamed Salah reveniți de la Cupa Africii pe Națiuni, Liverpool speră la o campanie europeană cât mai lungă în fazele eliminatorii. Echipa trece printr-o perioadă foarte bună, cu victorii pe linie în toate competițiile de la jumătatea lunii ianuarie. În ultima etapă de Premier League, Liverpool s-a impus la limită pe terenul lui Burnley, cu 1-0, încercând să nu piardă contactul cu liderul Manchester City.
De partea cealaltă, Inter a avut câteva bătăi de cap în Serie A, cu contracandidatele la titlu. Mai întâi, echipa lui Simone Inzaghi a pierdut derby-ul cu AC Milan, după ce a condus cu 1-0, apoi a remizat etapa trecută pe terenul celor de la Napoli. Inter revine în primăvara UEFA Champions League pentru prima oară din sezonul 2011/12, atunci când a fost eliminată în optimile de finală de Marseille. Acest lucru ar trebui să reprezinte o motivație în plus pentru nerazzuri, care pleacă în această dublă cu șansa a doua, în fața echipei lui Jurgen Klopp.

Bayern merge la Salzburg, după surpriza de la Bochum

Bayern Munchen a produs poate cea mai mare surpriză a weekend-ului trecut. Echipa lui Julian Naggelsman a pierdut pe terenul nou-promovatei Bochum, scor 4-2. Chiar dacă rămâne cu prima șansă pentru câștigarea titlului în Bundesliga și pleacă favorită în dubla din optimi cu Salzburg, Bayern are nevoie de o reacție imediată în meciul din această seară.
Cele două echipe s-au mai întâlnit și în faza grupelor din sezonul trecut, atunci când Bayern s-a impus categoric în ambele întâlniri, 6-2 la Salzburg și 3-1 în la Munchen. Cu toate acestea, nemții nu trebuie să o ia de sus pe Salzburg, una dintre surprizele acestei ediții de UEFA Champions League. Repartizată poate în cea mai echilibrată grupă a sezonului, cu Lille, Sevilla și Wolfsburg, elevii lui Matthias Jaissle au terminat pe locul al doilea, în spatele lui Lille și deasupra Sevillei, echipă care se luptă la titlu în acest sezon de La Liga.
Salzburg este în acest moment lider detașat în campionatul din Austria, fiind la 14 puncte de Wolfsberger, ocupanta locului doi. La finalul săptămânii trecute, Salzburg a câștigat pe terenul celor de la Rapid Viena, în primul meci de la reluarea campionatului din Austria. Bayern pleacă favorită certă în această dublă, mai ales că Salzburg are doar două meciuri oficiale în acest început de an, dar echipa lui Naggelsman trebuie să trateze partida cu seriozitate, deoarece a arătat în acest sezon că poate oferi surprize atunci când se așteaptă mai puțin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo