Finala Ligii Campionilor la fotbal din acest an este programată pe 28 mai, la Sankt Petersburg, însă UEFA va discuta posibilitatea ca acest eveniment să fie mutat. Deja sunt vehiculate mai multe alternative, inclusiv Wembley.
"În urma evoluţiei situaţiei dintre Rusia şi Ucraina, în ultimele 24 de ore, preşedintele UEFA a decis să convoace o reuniune extraordinară a Comitetului Executiv pentru vineri, 25 februarie, pentru a evalua situaţia şi a adopta toate deciziile necesare", a anunţat forul fotbalistic continental într-un comunicat.
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 11 ORE

UEFA a mutat și ultimele două finale în Liga Campionilor

Întâlnirea de urgență are loc într-un moment în care premierul britanic Boris Johnson a declarat marți că nu este "nicio șansă" ca Rusia să găzduiască turnee de fotbal în săptămânile următoare, după cum susține Eurosport Franța.
Ministrul britanic pentru Sport și Cultură, Nadine Dorries, a declarat anterior pe Twitter că are "îngrijorări profunde" cu privire la organizarea de evenimente sportive în Rusia, referindu-se în special la finala Ligii Campionilor. "Nu vom permite președintelui Putin să exploateze evenimentele de pe scena internațională pentru a-și legitima invazia ilegală a Ucrainei", a declarat oficialul, adăugând că se va întâlni cu "organismele de conducere relevante".
UEFA a fost deja nevoită să mute ultimele două finale ale Ligii Campionilor, la Lisabona în 2020 și apoi la Porto în 2021, din cauza pandemiei de Covid-19 care a împiedicat meciul să se joace la Istanbul, așa cum era planificat inițial.
Liga Campionilor UEFA
Măsuri drastice pentru fanii care își vând biletele la finala UCL! Ce au pățit 13 fani englezi
ACUM 12 ORE
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, subiect închis pentru Ancelotti! Ce a răspuns când a fost întrebat de atacantul francez
ACUM 15 ORE