Manchester United a fost condusă pe teren propriu cu 0-2 la pauză, dar în repriza a doua a reușit să revină și să își adjudece cele trei puncte, câștigând partida cu 3-2.
La finalul acestei partide, Ole Gunnar Solskjaer a avut o declarație interesantă care face referire la suporterii "diavolilor roșii". Antrenorul norvegian își dorește ca fanii echipei sale să aibă mai multă încredere în jucători și să nu renunțe niciodată să creadă în ei.
"Acest public nu ar trebui să se oprească niciodată în a avea încredere în acești jucători. Se tot auzea un mormăit. Am fost la acest club 18 ani și acest lucru nu s-a întâmplat prea des. Ei pot mai mult de atât", a declarat Ole Gunnar Solskjaer la finalul partidei pentru CBS.
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
29/09/2022 LA 09:47

Jamie Carragher îl critică pe Solskjaer pentru această declarație

Imediat după aceste declarații, Jamie Carragher, prezent în studioul celor de la CBS, a criticat modul în care antrenorul lui Manchester United a vorbit despre fani. Acesta s-a arătat surprins că Solskjaer i-a criticat pe aceștia, fiind de părere că fanii de pe Old Trafford au avut un rol important în revenirea lui United.
"Cred că a fost un interviu ciudat. Comentariile pe care le-a făcut la adresa fanilor au fost prostești. Eu cred că fanii au câștigat partida în repriza a doua. Manchester United revine de la pauză într-un meci cu Atalanta de la 0-2, e normal ca oamenii să fie nemulțumiți.
Dar nu este numai acest meci, este vorba de o serie de meciuri slabe, plus prestația de la Leicester. Suporterii sunt la fel de importanți ca Ronaldo, Solskjaer sau schimbările care au avut loc în repriza a doua. A fost un lucru prostesc să spui că suporterii pot mai mult de atât când ei au jucat un rol uriaș în câștigarea meciului.
Dacă Manchester United o bate duminică pe Liverpool, fanii vor avea un rol mai mare decât jucătorii de pe teren, pentru că United nu are jucători mai buni decât Liverpool, așa că vor avea nevoie de susținere", a spus Jamie Carragher la CBS.
Pentru Manchester United urmează marele derby contra celor de la Liverpool, pe Old Trafford. Manchester United-Liverpool este duminică de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28