Manchester United a fost condusă pe teren propriu cu 0-2 la pauză, dar în repriza a doua a reușit să revină și să își adjudece cele trei puncte, câștigând partida cu 3-2.
La finalul acestei partide, Ole Gunnar Solskjaer a avut o declarație interesantă care face referire la suporterii "diavolilor roșii". Antrenorul norvegian își dorește ca fanii echipei sale să aibă mai multă încredere în jucători și să nu renunțe niciodată să creadă în ei.
"Acest public nu ar trebui să se oprească niciodată în a avea încredere în acești jucători. Se tot auzea un mormăit. Am fost la acest club 18 ani și acest lucru nu s-a întâmplat prea des. Ei pot mai mult de atât", a declarat Ole Gunnar Solskjaer la finalul partidei pentru CBS.
Liga Campionilor UEFA
Laporta este încrezător înaintea partidei cu Bayern: "Va fi un miracol, sunt convins că vom câștiga"
IERI LA 09:12

Jamie Carragher îl critică pe Solskjaer pentru această declarație

Imediat după aceste declarații, Jamie Carragher, prezent în studioul celor de la CBS, a criticat modul în care antrenorul lui Manchester United a vorbit despre fani. Acesta s-a arătat surprins că Solskjaer i-a criticat pe aceștia, fiind de părere că fanii de pe Old Trafford au avut un rol important în revenirea lui United.
"Cred că a fost un interviu ciudat. Comentariile pe care le-a făcut la adresa fanilor au fost prostești. Eu cred că fanii au câștigat partida în repriza a doua. Manchester United revine de la pauză într-un meci cu Atalanta de la 0-2, e normal ca oamenii să fie nemulțumiți.
Dar nu este numai acest meci, este vorba de o serie de meciuri slabe, plus prestația de la Leicester. Suporterii sunt la fel de importanți ca Ronaldo, Solskjaer sau schimbările care au avut loc în repriza a doua. A fost un lucru prostesc să spui că suporterii pot mai mult de atât când ei au jucat un rol uriaș în câștigarea meciului.
Dacă Manchester United o bate duminică pe Liverpool, fanii vor avea un rol mai mare decât jucătorii de pe teren, pentru că United nu are jucători mai buni decât Liverpool, așa că vor avea nevoie de susținere", a spus Jamie Carragher la CBS.
Pentru Manchester United urmează marele derby contra celor de la Liverpool, pe Old Trafford. Manchester United-Liverpool este duminică de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Liga Campionilor UEFA
Imagini șocante la Sheriff Tiraspol – Real Madrid. Un alt jucător s-a prăbușit la pământ
25/11/2021 LA 10:50
Liga Campionilor UEFA
Theo Hernandez va avea viață grea pe Metropolitano! Ce a făcut francezul înainte de Atletico-Milan
24/11/2021 LA 17:39