Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salah și Messi aduc victoria pentru Liverpool și PSG! Toate rezultatele aici

Alex Masgras

Actualizat 20/10/2021 la 00:15 GMT+3

În această săptămână începe etapa cu numărul trei a grupelor UEFA Champions League, iar ziua de marți ne oferă partide precum Atletico Madrid-Liverpool, Șahtior-Real Madrid, PSG-Leipizig sau Inter-Sheriff Tiraspol.

Lionel Messi et Kylian Mbappé, grands artisans du succès du PSG face à Leipzig

Credit imagine: Getty Images

Seară nebună în UEFA Champions League! Paris Saint-Germain a obținut victoria în fața celor de la RB Leipzig. Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 9, dar PSG s-a văzut condusă după reușitele lui Silva și Mukiele.
Echipa lui Mauricio Pochettino a obținut victoria grație reușitelor lui Lionel Messi din minutele 67 și 74 (penalty). De asemenea, Kylian Mbappe a ratat un penalty în minutul 90+4. PSG revine pe primul loc în clasamentul Grupei A, cu 7 puncte, la un punct distanță de ocupanta locului 2, Manchester City.
O partidă incredibilă a avut loc și pe Wanda Metropolitano! Atletico Madrid și Liverpool au oferit un spectacol total, cu echipa lui Jurgen Klopp începând foarte bine, reușind să înscrie de două ori în primele 13 minute, prin Salah și Keita. Răspunsul lui Atletico nu a întârziat să apară, iar Griezmann a reușit dubla în minutele 20 și 34.
Același Griezmann a fost eliminat în minutul 52 după o un fault la Robert Firmino, lovindu-l pe brazilian cu crampoanele direct în cap. Chiar dacă a rămas în 10 oameni, Atletico s-a ținut bine până la penalty-ul scos de Diogo Jota în minutul 76, transformat de Salah. Câteva minute mai târziu, Atletico a primit penalty, dar arbitrul a întors decizia după revederea reluărilor și Liverpool a câștigat partida cu 3-2.
Rezultatele serii din UEFA Champions League
  • Besiktas – Sporting Lisabona 1-4
  • Club Brugge – Manchester City 1-5
  • Paris Saint-Germain – RB Leipzig 3-2
  • Ajax – Borussia Dortmund 4-0
  • Atletico Madrid – Liverpool 2-3
  • FC Porto – AC Milan 1-0
  • Inter Milano – Sheriff Tiraspol 3-1
  • Șahtior Donetsk – Real Madrid 0-5

LIVESCORE

Șahtior-Real Madrid 0-5: Karim Benzema reușește și el să înscrie în partida de la Kiev.
Atletico-Liverpool 2-3: Salah o readuce pe Liverpool în avantaj tot în urma unui penalty transformat, iar Liverpool conduce pe Wanda Metropolitano cu 3-2 din minutul 77.
PSG-Leipzig 3-2: Messi reușește dubla, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, iar PSG o conduce din nou pe Leipzig.
Ajax-Dortmund 4-0: Ajax face instrucție cu Borussia Dortmund! În minutul 72, Haller a dus scorul la 4-0.
PSG-Leipzig 2-2: Lionel Messi marchează al doilea gol în tricoul lui PSG și restabilește egalitatea pentru echipa lui Mauricio Pochettino.
FC Porto-AC Milan 1-0: S-a marcat și în singura partidă fără goluri a serii. Diaz deschide scorul pentru lusitani în minutul 65 după ce l-a învins pe Ciprian Tătărușanu, iar AC Milan se află într-o situație extrem de dificilă.
Șahtior-Real Madrid 0-4: Real Madrid face spectacol la Kiev! Echipa lui Carlo Ancelotti a marcat și al patrulea gol, după ce și Rodrygo și-a trecut numele pe lista marcatorilor.
PSG-Leipzig 1-2: Leipzig întoarce rezultatul pe Parc des Princes! Mukiele îl învinge pe Navas, iar RB Leipzig o conduce pe Paris Saint-Germain cu 2-1 din minutul 57.
Inter-Sheriff Tiraspol 2-1: La doar câteva minute de când campioana Moldovei a restabilit egalitatea, Arturo Vidal o readuce pe Inter în avantaj.
Ajax-Dortmund 3-0: Rezultat surprinzător pe Johan Cruyff Arena! Ajax o conduce pe Borussia Dortmund cu 3-0, după ce și Antony a marcat.
Șahtior-Real Madrid 0-3: Vinicius reușește dubla, iar Real Madrid conduce cu 3-0 din minutul 56 al partidei de la Kiev.
Atletico Madrid-Liverpool 2-2, cartonaș roșu Griezmann: Marcatorul celor două goluri ale lui Atletico a fost trimis la vestiare după ce l-a lovit direct în cap pe Firmino cu crampoanele.
Inter-Sheriff Tiraspol 1-1: S-a marcat și în cealaltă partidă a grupei D. Sebastien Thill, cel care a adus victoria lui Sheriff pe Santiago Bernabeu, reușește să marcheze și împotriva lui Inter, din lovitură liberă.
Șahtior-Real Madrid 0-2: Vinicius marchează al doilea gol al madrilenilor de la Kiev în minutul 51 al partidei și se conturează revanșa pe care echipa din capitala Spaniei o avea de luat în fața lui Șahtior după cele două înfrângeri din sezonul trecut.
Rezulatele după primele 45 de minute
  • Paris Saint-Germain – RB Leipzig 1-1
  • Ajax – Borussia Dortmund 2-0
  • Atletico Madrid – Liverpool 2-2
  • FC Porto – AC Milan 0-0
  • Inter Milano – Sheriff Tiraspol 1-0
  • Șahtior Donetsk – Real Madrid 0-1
Șahtior-Real Madrid 0-1: Real Madrid deschide scorul în partida de la Kiev în minutul 38, grație autogolului lui Kryvtsov.
Atletico-Liverpool 2-2: Meci nebun pe Wanda Metropolitano! Griezmann restabilește egalitatea, după ce echipa lui Jurgen Klopp a avut parte de un start foarte bun. După doar 34 de minute, scorul dintre Atletico Madrid și Liverpool este 2-2.
Inter-Sheriff Tiraspol 1-0: În minutul 35, Edin Dzeko deschide scorul pentru Inter în partida cu surpriza acestei ediții de UEFA Champions League, Sheriff Tiraspol.
PSG-Leipzig 1-1: Vicecampioana Germaniei reușește să restabilească egalitatea pe Parc des Princes. La un minut după ce a trimis mingea în bară, Andre Silva îl învinge pe Navas, iar PSG-Leipzig este 1-1 după 28 de minute.
Ajax-Dortmund 2-0: Probleme pentru Dortmund la Amsterdam! Ajax reușește să ducă scorul la 2-0, grație reușitei lui Daley Blind.
Atletico-Liverpool 1-2: După câteva momente de tensiune în care faza a fost analizată în cabina VAR, golul lui Atletico Madrid este validat și acordat lui Antoine Griezmann, cel care a trimis în poartă mingea șutată de Koke.
Atletico-Liverpool 0-2: Liverpool marchează din nou pe Wanda Metropolitano. După doar 13 minute, echipa lui Jurgen Klopp conduce cu 2-0, grație reușitei superbe a lui Naby Keita.
Ajax-Dortmund 1-0: Ajax deschide și ea scorul pe teren propriu după ce Marco Reus este autorul unui autogol.
PSG-Leipzig 1-0: În minutul 10 deschide scorul și Kylian Mbappe în partida de pe Parc des Princes contra vicecampioanei din Bundesliga, RB Leipzig.
Atletico-Liverpool 0-1: Mohamed Salah deschide scorul pe Wanda Metropolitano. Egipteanul a șutat de la marginea careului, iar Liverpool o conduce pe campioana Spaniei din minutul 8. Salah devine astfel primul jucător din istoria lui Liverpool care înscrie în 9 meciuri consecutive pentru cormorani.
Începutul serii din UEFA Champions League a aparținut oaspeților. Club Brugge nu a putut să mai producă o nouă surpriză ca în meciul cu PSG și a pierdut la scor partida cu Manchester City, scor 1-5.
În urma acestui rezultat, Manchester City ajunge la 6 puncte în grupa B și ocup, pentru moment, primul loc. Echipa lui Pep Guardiola așteaptă acum meciul lui PSG, care primește vizita celor de la RB Leipzig.
În celălalt meci al serii s-au impus tot oaspeții. Sporting a câștigat cu 4-1 partida de pe terenul lui Besiktas, într-un meci în care a condus cu 3-1 încă de la pauză. Partida se putea relansa la finalul primei reprize, dar golul lui Teixeira de la Besiktas a fost anulat de VAR. După acest moment, turcii nu au mai putut reveni și au mai primit un gol.
După victoria din Turcia, Sporting obține primele puncte în Grupa C și ia prima opțiune pe calificarea în primăvara Europa League, în timp ce Besiktas se află într-o situație dificilă după primele 3 partide, nereușind să obțină vreun punct.
Primul 11 al lui Atletico Madrid, fără Luis Suarez
Primul 11 al celor de la Liverpool
Primul 11 al celor de la PSG
Primul 11 al celor de la Șahtior
Primul 11 al celor de la Real Madrid
Besiktas-Sporting Lisabona 1-4: Paulinho marchează al patrulea gol al portughezilor, în urma unui șut superb, de la aproximativ 20 de metri.
Club Brugge-Manchester City 1-5: Mahrez reface rapid diferența de patru goluri, reușind al doilea gol al serii.
Club Brugge-Manchester City 1-4: Gazdele reușesc să înscrie golul de onoare. Hans Vanaken a redus din diferență în minutul 81, ajungând la al treilea gol din UEFA Champions League în actualul sezon.
Club Brugge-Manchester City 0-4: Încă un gol marcat pentru Manchester City. Pentru campioana Angliei a marcat tânărul mijlocaș englez Cole Palmer, în vârstă de 19 ani. Acesta a înscris de la marginea careului, după ce a primit o pasă foarte bună de la Raheem Sterling, chiar la debutul său în UEFA Champions League.
Club Brugge-Manchester City 0-3: Primul gol din repriza a doua este marcat tot de Manchester City. Kyle Walker, fundașul dreapta al cetățenilor, a ajuns în poziție de finalizare și a reușit să înscrie pentru echipa lui Pep Guardiola.
Club Brugge-Manchester City 0-2: Aproape în același timp, Manchester City a primit un penalty pe care l-a transformat Mahrez, iar echipa lui Pep Guardiola este conduce cu 2-0 pe terenul celor de la Club Brugge.
Besiktas-Sporting Lisabona 1-3: Sporting se distanțează la două goluri, după ce Pablo Sarabia a transformat o lovitură de la 11 metri.
Club Brugge-Manchester City 0-1: S-a deschis scorul și în Belgia! Joao Cancelo deschide scorul după ce primește o pasă fabuloasă de la Phil Foden, iar din minutul 30, echipa lui Pep Guardiola se află în avantaj.
Besiktas-Sporting Lisabona 1-2: Egalitatea a durat doar două minute. Același Coates a marcat cu o lovitură de cap, care a reluat cu capul devierea lui Paulinho, iar Sporting conduce din nou din minutul 27.
Besiktas-Sporting Lisabona 1-1: Besiktas a fost condusă doar 10 minute. Turcii au reușit să egaleze în minutul 25. Cyle Larin a reluat cu capul un corner foarte bine executat de Pjanic și Besiktas restabilește egalitatea.
Besiktas-Sporting Lisabona 0-1: Primul gol al serii a fost marcat în Turcia. Sporting a reușit să deschidă scorul pe terenul celor de la Besiktas, grație reușitei lui Sebastian Coates din minutul 15.
Primele două meciuri ale serii sunt Club Brugge-Manchester City și Besiktas-Sporting Lisabona. La partida din Belgia, la centru se află arbitrul român, Istvan Kovacs.
Primul 11 al celor de la Club Brugge
Primul 11 al celor de la Manchester City
Primul 11 al celor de la Besiktas
Primul 11 al celor de la Sporting Lisabona
Știre inițială
O nouă etapă din faza grupelor UEFA Champions League va avea loc în această săptămână, capul de afiș al zilei fiind confruntarea de pe Wanda Metropolitano dintre Atletico Madrid și Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp are de luat o revanșă în fața madrilenilor, după eliminarea din optimile de finală ale sezonului 2019/20, atunci când au pierdut calificarea chiar pe Anfield.
După ce Atletico s-a impus în Spania cu 1-0, Liverpool a reușit să trimită dubla în prelungiri, într-o partidă în care a ratat cât pentru un sezon. Ba mai mult, Liverpool se gândea chiar la semifinale după ce a făcut 2-0, dar o greșeală a portarului Adrian a făcut ca Atletico să marcheze, lucru care a dat peste cap echipa lui Klopp, madrilenii impunându-se după 120 de minute cu 3-2.
picture

Simeone celebrando el tercer gol en el Liverpool-Atlético de Madrid

Credit imagine: Getty Images

În cealaltă partidă a Grupei B, AC Milan se va deplasa la Porto. Milanezii au nevoie disperată de puncte, după ce au pierdut primele două partide ale grupei, singurul obiectiv realist fiind acum ocuparea locului 3, cel care duce în primăvara Europa League. Astfel, cele două partide cu FC Porto vor fi extrem de importante pentru stabilirea ocupantei locului 3.
picture

Kessie sent off Milan Atletico Madrid

Credit imagine: Getty Images

Poate Sheriff Tiraspol produce surpriza și pe San Siro?

Sheriff Tiraspol este cea mai mare surpriză a sezonului din UEFA Champions League. După ce au eliminat echipe precum Steaua Roșie Belgrad și Dinamo Zagreb în preliminarii și au reușit să o învingă și pe Șahtior Donetsk pe teren propriu, nimeni nu s-ar fi așteptat ca pe Santiago Bernabeu să se impună campioana Republicii Moldova.
Sheriff Tiraspol
După ce sezonul trecut a încheiat pe locul 4 în grupa din Champions League, Inter se află într-o situație delicată și acum. După primele două etape, campioana Italiei are doar un punct, obținut pe terenul lui Șahtior. Acum, trupa lui Simone Inzaghi nu își mai permite pași greșiți, iar victoria este obligatori în meciul de pe San Siro.
În cealaltă partidă a grupei D, Real Madrid se va deplasa la Kiev, pentru a juca împotriva celor de la Șahtior. Real Madrid nu trebuie doar să își spele imaginea după înfrângerea în fața moldovenilor, dar are de luat o revanșă în fața lui Șahtior, după ce sezonul trecut, echipa antrenată de Zinedine Zidane la acea vreme a pierdut ambele partide contra ucrainenilor. La fel ca Atletico Madrid, Real nu a jucat în acest weekend din La Liga, în timp ce Șahtior a învins-o la scor de tenis pe Zorya în acest weekend, scor 6-1.
picture

Martin Odegaard (Real Madrid) face au Shakhtar Donetsk

Credit imagine: Getty Images

Va putea Manchester City ce nu a reușit PSG?

În prima partidă în care Mauricio Pochettino a aliniat trio-ul de vis Neymar-Mbappe-Messi, Paris Saint-Germain a dezamăgit, terminând la egalitate partida de pe terenul celor de la Club Brugge, scor 1-1. Acum vine rândul echipei lui Pep Guardiola să facă deplasarea în Belgia, după ce a fost învinsă la Paris de PSG etapa trecută, într-o partidă în care Manchester City a arătat bine, în ciuda înfrângerii, singura nemulțumire majoră a tehnicianului spaniol după partidă fiind legată de faptul că echipa sa nu a profitat de oportunitățile pe care și le-a creat.
picture

PSG - Manchester City

Credit imagine: Getty Images

În cealaltă partidă a grupei, PSG primește vizita vicecampioanei din sezonul trecut de Bundesliga, RB Leipzig. În acest sezon însă, Leipzig este departe de a fi echipa din sezonul trecut, americanul Jesse Marsch având dificila misiune de a îl înlocui pe Julian Nagelsmann. Leipzig se află pe 8 în Bundesliga, iar după primele două partide în Champions League, nemții nu au reușit să strângă vreun punct.
În cealaltă tabără, PSG este lideră atât în Ligue 1, cât și în Champions League, dar atmosfera nu este cea mai bună la echipa lui Pochettino. PSG a câștigat în weekend pe teren propriu fără Neymar și Messi, în urma unui penalty controversat contra celor de la Angers, scor 2-1. Chiar dacă din punct de vedere al clasamentului, parizienii stau bine, jocul acestora încă nu se ridică la înălțimea starurilor din lotul pe care tehnicianul argentinian, Mauricio Pochettino, îl are la dispoziție.
Meciurile serii de marți din UEFA Champions League
  • Besiktas – Sporting Lisabona
  • Club Brugge – Manchester City
  • Paris Saint-Germain – RB Leipzig
  • Ajax – Borussia Dortmund
  • Atletico Madrid – Liverpool
  • FC Porto – AC Milan
  • Inter Milano – Sheriff Tiraspol
  • Șahtior Donetsk – Real Madrid
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo