Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost jucător de la Real Madrid și Everton va ține cu Liverpool în finala Champions League! Care este motivul

Alex Masgras

Publicat 11/05/2022 la 11:28 GMT+3

James Rodriguez a evoluat în cariera sa la Real Madrid și Everton, dar columbianul a recunoscut că în finala UEFA Champions League va ține cu Liverpool.

Andy Robertson, Luis Diaz, Ibrahima Konate of Liverpool celebrate during the UEFA Champions League semi-final first leg match between Liverpool and Villarreal at Anfield

Credit imagine: Getty Images

Liverpool și Real Madrid se vor întâlni în finala UEFA Champions League din acest an pe 28 mai, pe Stade de France din Paris. James Rodriguez, fost jucător al celor de la Real Madrid, dar și a marii rivale din oraș a "cormoranilor", Everton, va ține cu echipa lui Jurgen Klopp în finala de peste două săptămâni.
În ciuda trecutului său, James Rodriguez își dorește foarte mult ca Liverpool să cucerească al șaptelea trofeu UEFA Champions League pentru prietenul său și coechipierul de la națională a Columbiei, Luis Diaz.
"Vreau ca Liverpool să câștige. Am mulți prieteni la Real Madrid și este o echipă dificilă în acest tip de meci, dar vreau ca Lucho (n.r. Luis Diaz) să câștige", a declarat James Rodriguez potrivit jurnalistului columbian Pipe Sierra.
Luis Diaz a ajuns la Liverpool în această iarnă de la FC Porto și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți oameni din lotul lui Jurgen Klopp. Columbianul a contribuit din plin la parcursul foarte bun al "cormoranilor", care se luptă în continuare pentru Premier League, FA Cup (finala vs Chelsea pe 14 mai) și Champions League (finală vs Real Madrid pe 28 mai).
Citește și:

James Rodriguez își dorește o revenire în Europa

James Rodriguez a plecat de la Everton în luna septembrie a anului trecut și a semnat cu echipa din Qatar Al Rayyan. După nici un an petrecut în zona arabă, columbianul se gândește deja la o revenire în Europa, iar acesta speră ca revenirea să aibă loc în această vară.
El a declarat că "revenirea în fotbalul de elită" rămâne o variantă și așteaptă să vadă cine este interesat de serviciile sale:
"Piața de transferuri se va deschide în curând, vom vedea. Revenirea în fotbalul de elită este o posibilitatea serioasă, să vedem cine mai vrea piciorul meu stâng", a declarat James Rodriguez potrivit aceluiași Pipe Sierra.
În Europa, James Rodriguez a evoluat la FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern Munchen și Everton. În vârstă de 30 de ani, cota sa de piață în acest moment este de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Programul Premier League - 10, 11, 12 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo