Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Champions League | Predicția lui Lucian Sănmărtean: finală surprinzătoare și câștigătoare în premieră

Ion Alexandru

Actualizat 11/04/2023 la 12:41 GMT+3

Champions League revine în forță cu faza sferturilor de finală, iar Eurosport vă propune un joc de predicții. Lucian Sănmărtean și-a făcut diagrama, iar rezultatele sunt spectaculoase. Finala de la Istanbul va pune față-n față două echipe cu filozofii total diferite.

Lucian Sânmărtean

Credit imagine: Eurosport

Champions League propune dispute aprige în sferturile de finală. Revenirea în forță a echipelor italiene și scăderea forței Premier League a condimentat aceasta ediție. O partea a tabloului este plină de echipe cu forță financiară și camioane de trofee, în ce cealaltă vede o dispută între trei echipe din Serie A și uluitoarea Benfica. Echipa care a vândut fotbaliști de peste 200 de milioane de euro are o șansa uriașă de a juca finală. Manchester City, în schimb, trebuie să urce un munte foarte abrupt pentru a reveni în finală. Bayern este adversarul din sferturi, iar o eventuală calificare i-ar aduce lui Guardiola, cel mai probabil, o șansă de a-și lua revanșa după semifinala pierdută acum an cu Real Madrid.
Lucian Sănmărtean și-a ales favoritele cu ajutorul jocului de predicții. "Magicianul" crede că Manchester City va rezolva din tur calificarea în fața lui Bayern. Nemții l-au adus pe Thomas Tuchel, cel care i-a luat trofeul lui Guardiola în 2021 pe când era la Chelsea. Sănmărtean știe că Guadiola va avea nevoie de un succes convingător la meciul tur de Etihad pentru a spera la eliminarea fostei echipe, Bayern. Real Madrid va avea probleme, dar va trece de Chelsea, chiar dacă va munci mult la Londra. marea surpriză a sezonului european, Napoli va fi singura cu dublă victorie, în disputa 100% italiană cu Milan. După evoluții convingătoare atât în grupa cu PSG și Juve, dar și în optimi cu Brugge, Benfica va continua să dea lovituri importante. Roger Schmidt a știut să gestioneze plecările masive și a construit o nouă echipă în jurul senzaționalului Goncalo Ramos.
Lucian Sănmărtean a făcut previziunile sale cu ajutorul jocului Eurosport
Semifinala dintre Real Madrid și Manchester City va fi mai tare decât finala, în optinia lui Sănmărtean. Revanșa după semifinala de anul trecut va fi realizată de către Pep Guardiola, care are acum un Haaland în plus. Din nou, jocul de acasă va fi punctul forte pentru manchester City. În cealaltă semifinală, "Magicianul" vede o nouă surpriză. Echipa lui Spaletti va capota în fața speranțelor uriașe ale fanilor. Publicul de la Napoli va crea o presiune fantastică, iar experința scăzută a fotbaliltilor care au dus greu, în frunte cu Osimhen și Kvaratskhelia, poate fi decisivă. Benfica va juca finala după o dublă victorie cu Napoli.
la Istanbul, Manchester City va triumfa pentru prima dată în istorie, la capătul unui ciclu de 7 ani în care Guardiola a construit cu migală o echipă învingătoare.
Citește și:

Programul turului din sferturile de finală Champions League

Astăzi, ora 22
  • Real Madrid - Chelsea
  • Manchester City - Bayern
Mâine, ora 22
  • Milan - Napoli
  • Benfica - Inter
Toate aceste partide vor putea fi urmărite în format livetext pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol