Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darwin Nunez, comparat cu Fernando Torres și Luiz Suarez: "Statisticile sunt înspăimântătoare"

Alex Masgras

Actualizat 02/11/2022 la 16:59 GMT+2

Darwin Nunez și-a trecut numele pe lista marcatorilor în victoria lui Liverpool din UEFA Champions League cu Napoli, scor 2-0. El a fost lăudat la finalul partidei de Jamie Carragher și Thierry Henry, care l-au comparat cu alți mari atacanți de la Liverpool, precum Fernando Torres și Luis Suarez.

Mo Salah und Darwin Nunez

Credit imagine: Getty Images

Darwin Nunez a marcat al doilea gol al partidei dintre Liverpool și Napoli, câștigată de echipa lui Jurgen Klopp cu 2-0. Uruguayanul a trimis în prelungiri balonul în poartă și a ajuns la 7 reușite pentru Liverpool în toate competițiile.
Chiar dacă a avut parte de un început dificil la Liverpool, după transferul din această vară de la Benfica, uruguayanul a fost lăudat de Jamie Carragher, la finalul partidei de pe Anfield:
"Nunez este foarte interesant de urmărit. Intră pe teren și are un impact uriaș. Nu a făcut ce a făcut Haaland și oamenii se așteaptă la mai multe, ținând cont de suma de transfer. Dar când te uiți la câte minute are și câte goluri a marcat pe minut... statistica e înspăimântătoare. Chiar și-a pus amprenta. Încă lipsește ceva, locul în care Jurgen Klopp îl joacă la fiecare meci.
Cred că seamănă cu Fernando Torres. Are acea putere, din punct de vedere fizic, de a doborî fundașii. Plus acel ritm fulgerător. Uneori însă, mai ales din punct de vedere tehnic, nu este la cel mai bun nivel", a declarat Jamie Carragher, la CBS.
Citește și:

Thierry Henry crede că Darwin Nunez are nevoie de mai multă încredere

Thierry Henry, fostul mare atacant de la Arsenal, a fost de acord cu Jamie Carragher. Francezul este de părere că Nunez are nevoie de mai multă încredere și l-a comparat cu jucători precum Alexis Sanchez și Luis Suarez:
"Cred că are nevoie de încredere. Când ești la un club și simți că nu joci constant, ești puțin mai rece în fața porții. El vrea să îi uimească pe fanii lui Liverpool, iar uneori se grăbește.
Primește mingea și se grăbește. Am trecut și eu prin asta. Când ești un transfer important și vii în locul lui Sadio Mane uneori încerci să faci mai mult decât să rămâi calm. Este genul de jucător care dacă marchează o dată, se descătușează. Finalizează precum Robbie Fowler? Nu cred, dar are golul în el. Seamănă cu Alexis Sanchez sau cu Luis Suarez în tinerețe", a spus și Thierry Henry.
Darwin Nunez a marcat 7 goluri în 15 partide pentru Liverpool în toate competițiile din acest sezon. El a debutat cu gol în meciul cu Manchester City din Community Shield, dar și în prima etapă din Premier League, cu Fulham.
În a doua etapă, la partida cu Crystal Palace, Nunez a fost eliminat și apoi a fost suspendat timp de trei etape și a rămas fără gol marcat până la meciul cu Arsenal, pe 10 octombrie. De atunci, Darwin Nunez a reușit să înscrie 5 goluri.
70 de milioane de euro este cota de piață a lui Darwin Nunez, potrivit transfermarkt.com.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo