Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Întrebările jurnaliștilor spanioli l-au deranjat pe Jurgen Klopp al conferința de presă: "Oh, Doamne"

Alex Masgras

Publicat 22/02/2023 la 19:47 GMT+2

Jurgen Klopp a fost deranjat de întrebările jurnaliștilor spanioli la conferința de presă de la finalul partidei dintre Liverpool și Real Madrid, scor 2-5.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Eurosport

Jurgen Klopp a fost deranjat de întrebările jurnaliștilor spanioli în timpul conferinței de presă de la finalul partidei dintre Liverpool și Real Madrid. "Cormoranii" au condus cu 2-0, dar echipa lui Carlo Ancelotti a reușit să întoarcă scorul, marcând cinci goluri în poarta lui Alisson.
La finalul partidei, Jurgen Klopp a fost întrebat de situația lui Luka Modric. Contractul mijlocașului croat cu Real Madrid expiră la finalul acestui sezon, iar un jurnalist spaniol l-a întrebat pe antrenorul lui Liverpool dacă Real Madrid îi va oferi prelungirea contractului fostului Balon de Aur:
"Oh, Doamne! E clar că nu vă interesează prea mult problemele mele. Asta nu e problema mea. E un jucător fantastic și sunt convins că Real Madrid și Carlo vor face lucrul corect pentru jucătorii potriviți.
Vă rog să mă mai întrebați și despre alți jucători de la Real Madrid", a spus Jurgen Klopp.
Citește și:

Luka Modric a dezvăluit că nu a început negocierile cu Real Madrid pentru prelungirea contractului

La finalul acestui sezon, contractul lui Modric cu Real Madrid expiră, iar croatul a recunoscut înaintea partidei de pe Anfield că nu a început încă discuțiile cu clubul:
"Nu pot să spun nimic deoarece nu am vorbit cu cei din club încă. Este aceeași situație ca anul trecut. Nu ne grăbim. Mă simt bine și vreau să rămân la Real Madrid, dar asta numai dacă merit să rămân. Voi da totul pentru a demonstra că merit să rămân aici.
Nu vreau să mi se ofere nimic. Dacă se va considera că ar trebui să continui, atunci mi-ar face plăcere. Orice s-ar întâmpla, nimic nu se va schimba în ceea ce privește relația mea cu Real Madrid. Acum trebuie doar să vorbesc cu clubul", a mai spus Luka Modric.
Luka Modric a ajuns la Real Madrid în 2012, atunci când madrilenii au plătit 35 de milioane de euro pentru aducerea lui de la Tottenham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo