Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, depășit doar de Pep Guardiola! Ce a reușit germanul după victoria lui Liverpool cu Napoli

Alex Masgras

Actualizat 02/11/2022 la 10:57 GMT+2

Jurgen Klopp a obținut a 58-a victorie în UEFA Champions League la partida cu numărul 100 pe banca tehnică în această competiție, în victoria lui Liverpool cu Napoli, scor 2-0. De asemenea, partida de marți seară a fost partida cu numărul 400 pentru Klopp la Liverpool.

Jurgen Klopp și Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Liverpool și-a luat revanșa în fața lui Napoli în ultimul meci al grupei din UEFA Champions League. Echipa lui Jurgen Klopp a câștigat cu 2-0 partida de pe Anfield, grație golurilor marcate de Mohamed Salah și Darwin Nunez pe finalul partidei. Liverpool a ajuns la 15 puncte și a egalat-o pe Napoli, dar rezultatul de marți seară nu a fost suficient pentru a câștiga grupa.
Partida de marți seară a reprezentat partida cu numărul 400 a lui Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool, fiind abia al patrulea antrenor din istoria "cormoranilor" care atinge această bornă.
De asemenea, Jurgen Klopp a ajuns și la 100 de meciuri pe banca tehnică în UEFA Champions League, fiind al șaptelea antrenor care reușește acest lucru. Victoria cu Napoli a reprezentat și victoria cu numărul 58 pentru antrenorul german.
În ceea ce privește primele 100 de partide în UEFA Champions League, Jurgen Klopp este depășit în acest clasament doar de Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City. Spaniolul a obținut 61 de victorii în primele 100 de partide în care a antrenat în Champions League.
Citește și:

Jurgen Klopp, al șaptelea antrenor care ajunge la 100 de meciuri în Champions League

Odată cu partida împotriva celor de la Napoli, Jurgen Klopp s-a alăturat unor nume uriașe din fotbalul european care au peste 100 de meciuri în UEFA Champions League. Singurii antrenori care au mai reușit acest lucru sunt Sir Alex Ferguson (202), Arsene Wenger (184), Carlo Ancelotti (183), Pep Guardiola (153), Jose Mourinho (145) și Mircea Lucescu (115).
În această seară, Massimiliano Allegri, antrenorul celor de la Juventus, se va alătura celor 7 antrenor, după meciul pe care echipa sa îl va disputa pe teren propriu împotriva celor de la PSG.
Tot în această seară, Carlo Ancelotti îl va egala pe Arsene Wenger în ceea ce privește numărul de meciuri antrenate în UEFA Champions League, la partida dintre Real Madrid și Celtic.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo