Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp își scoate pălăria în fața lui Salah! Ce record a stabilit egipteanul în Rangers - Liverpool

Alex Masgras

Publicat 13/10/2022 la 07:50 GMT+3

Liverpool a reușit scorul etapei în UEFA Champions League pe Ibrox, acolo unde a învins-o pe Rangers cu 7-1. Mohamed Salah, intrat în minutul 68, a reușit să înscrie trei goluri în 6 minute și 12 secunde, devenind autorul celui mai rapid hat-trick din istoria competiției. La finalul partidei, Jurgen Klopp a avut numai cuvinte de laudă la adresa egipteanului.

Mohamed Salah vom FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Mohamed Salah a fost autorul unui hat-trick în victoria lui Liverpool de pe Ibrox în fața celor de la Rangers, scor 7-1. Egipteanul a fost introdus în minutul 68 de Jurgen Klopp și a reușit să înscrie trei goluri în doar 6 minute și 12 secunde. Odată cu aceste trei reușite, Salah a devenit autorul celui mai rapid hat-trick din istoria Champions League.
Primul gol marcat de Salah a venit în minutul 75, după care a reușit să marcheze și în minutele 80 și 81. Toate aceste goluri au venit după ce egipteanul avusese cu câteva minute înaintea primului gol o altă ocazie mare, dar șutul său a fost blocat de portarul McGregor.
La finalul partidei, Jurgen Klopp a fost extrem de mulțumit. Pe lângă reușitele lui Salah, germanul s-a bucurat și de golurile marcate de Darwin Nunez și Harvey Elliott, dar și de dubla reușită de Roberto Firmino:
"Îmi plăcuse oricum prima repriză. A fost jucată foarte bine. Reacția a fost bună. În momentele noastre bune din prima repriză am jucat foarte bine între linii. Ar fi fost obositor pentru Rangers să se apere împotriva noastră în momentele respective. Și apoi Darwin, la fel și Mo. Harvey, la fel.
A fost o altă poziție pentru Salah, a fost mai central. Poate că ar trebui să îl forțăm puțin. Este un jucător extraordinar și astăzi a arătat asta. Firmino a făcut și el un meci excepțional.
Sincer să fiu, nu am văzut jucători care nu au jucat bine. Harvey a fost super, Fabio Carvalho a la fel, Toată lumea a fost pe poziții. A fost un meci dificil, putea fi mult mai dificil, de aceea sunt foarte mulțumit", a declarat Jurgen Klopp pentru BT Sport la finalul partidei.
Citește și:

Liverpool o va întâlni pe Manchester City la finalul săptămânii în Premier League

Liverpool se află în acest moment pe locul 2 în Grupa A, cu 9 puncte. Napoli, liderul grupei, cu 12 puncte, a obținut deja calificarea în optimile de finală, după victoria de pe teren propriu cu Ajax, scor 4-2. Ajax se află pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Rangers ocupă ultima poziție, cu 0 puncte.
Etapa următoare, Liverpool poate obține matematic calificarea în optimile UEFA Champions League. Echipa lui Jurgen Klopp are nevoie de un rezultat de egalitate la Amsterdam, pe terenul celor de la Ajax, rezultat care ar păstra diferența de 6 puncte dintre cele două echipe înaintea ultimei etape.
Până atunci, Liverpool se pregătește de meciul din Premier League cu Manchester City, acolo unde echipa lui Jurgen Klopp nu stă bine. "Cormoranii" se află pe locul 10 în campionat, fiind la 10 puncte în spatele adversarei de duminică și la 14 puncte în spatele liderului Arsenal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo