Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Dică, pregătit de revanșa cu Silkeborg. Olaru își dorește ca FCSB să fie văzută altfel

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/10/2022 la 22:09 GMT+3

FCSB își va testa forțele mâine seară, de la ora 22:00, în fața danzeilor de la Silkeborg, într-o partidă contând pentru etapa a patra din grupele Conference League, iar revanșa este cuvântul de ordine în tabăra pregătită de Nicolae Dică. Bucureștenii vor să dea uitării rezultatul nefast de la meciul tur, atunci când au pierdut cu 0-5, și să arate o altă față în confruntarea de pe Arena Națională.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
FCSB a reușit să lege două victorii în SuperLiga, iar moralul fotbaliștilor lui Nicolae Dică s-a ridicat după succesul obținut la finalul săptămânii trecute, în deplasare, la Ploiești. Acum, roș-albaștrii sunt pregătiți de un nou meci de foc, returul cu Silkeborg, programat pentru joi seara, de la ora 22:00, partidă contând pentru etapa a patra din grupele Conference League.
FCSB pregătește cu o altă strategie returul cu Silkeborg, formație care îi administra, în urmă cu o săptămână, o înfrângere dură, în care mai mulți oameni de bază din primul 11 nu au făcut deplasarea, rămânând la București.
Acum, calculele par a fi altele, iar Nicolae Dică își dorește o altă atitudine din partea celor care vor evolua mâine încă din primul minut, sperând că poate obține un rezultat pozitiv, în ciuda faptului că danezii anunță că vin cu gândul să plece cu toate punctele de la București.
CITEȘTE ȘI:

Dică, cu gândul doar la revanșă în meciul cu Silkeborg

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida pe care echipa sa o va disputa joi seara, în compania celor de la Silkeborg, în grupele Conference League.
Acesta se arată optimist, în ciuda rezultatului nesatisfăcător din meciul tur, și speră ca împreună cu băieții pe care îi antrenează să obțină revanșa în fața danezilor.
"Ne așteaptă o partidă grea, contra unui adversar bun, care joacă un fotbal ofensiv. Analiza pe care am făcut-o îmi arată o echipă foarte bună, cu posesie, dinamică, agresivitate, o echipă foarte bine organizată. Chiar dacă nu au individualități, sunt o echipă foarte bună, luași ca grup. Trebuie să facem totul perfect pentru a scoate un rezultat pozitiv, ne așteaptă un meci foarte greu.
Am jucat în Danemarca cu mulți jucători tineri, care nu sunt obișnuiți cu meciurile din Europa. Nu mă așteptam să avem un joc atât de slab, dar se întâmplă, uitați-vă și ce a făcut Lazio cu Midtjylland (n.r. - 5-1 în favoarea nordicilor). Venim după două meciuri câștigate în Liga 1, ceea ce nu s-a mai întâmplat în acest sezon, și sperăm să facem un nou meci bun. Avem nevoie de suporteri, de toți oamenii care vin la stadion!", a declarat Nicolae Dică, înaintea meciului cu Silkeborg.

Darius Olaru cere respect înaintea meciului retur cu Silkeborg

Darius Olaru a comentat și el înaintea duelului cu Silkeborg, de joi seara. Acesta este convins că FCSB va avea parte de o partidă dificilă, dar nu concepe ca echipa sa să nu își ia revanșa în fața danezilor.
"Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Cu siguranţă vorbim de o revanşă şi cred că avem puterea să ne luăm mâine revanşa. Cel mai important este ca noi să arătăm bine mâine şi să obţinem victoria. Dacă vom intra bine şi vom avea atitudine cred că vom putea obţine victoria.
Adversarii cred că vor veni la fel. Au acelaşi stil, o posesie foarte bună. Dar noi trebuie să le punem probleme, pentru că jucăm acasă, în faţa suporterilor. Ar fi bine să ne trateze un pic de sus, poate ar intra şi un pic pe vârfuri şi vor avea probleme dacă vor face asta.
Sunt meciuri importante în cupele europene, pentru că ne putem arăta valoarea şi cred că dacă vom intra pe teren cu atitudine vom putea obţine victoria. Am arătat bine cu Petrolul şi trebuie să creştem de la meci la meci", a adăugat Darius Olaru.
Vor trece echipele românești de grupele Conference League?

Danezii vor să îi încurce pe cei de la FCSB și la București

Pe de o parte, bucureștenii nu își mai permit pași greșiți dacă vor să meargă mai departe în competiția europeană, așa că au anunțat că vor schimba strategia de la meciul de acum o săptămână, când Dică nu a contat pe serviciile mai multor fotbaliști importanți. De această dată, tehnicianul roș-albaștrilor va arunca în luptă, încă din primul minut, toate "gurile de foc", pentru a-și lua revanșa în fața celor de la Silkeborg.
Pe de altă parte, antrenorul lui Silkeborg, Kent Nielsen, îndrăznește să viseze la un nou succes al formației pe care o pregătește, așa că a anunțat că va veni la București pentru a obține toate punctele puse în joc.
"Așteptăm meciul cu FCSB. Prin rezultate obținute am păstrat șanse în toate competițiile în care suntem implicați. Va fi un meci dificil, vom merge pe un stadion fantastic, unic. Fanii lor sunt entuziaști și va fi mult mai dificil decât joi, însă suntem pregătiți.
Este mereu o diferență între a juca acasă și a juca în deplasare, mai ales în competițiile europene. De asemenea, sunt sigur că vor face schimbări în echipă. Indiferent de schimbări, vom da peste o echipă care se află sub presiune în competiția internă.
Trebuie să abordăm jocul ofensiv. Ei vor încerca să pună presiune, iar noi trebuie să răspundem și să arătăm multă calitate", a declarat Kent Nielsen, citat de Bold.
Partida dintre FCSB și Silkeborg este programată joi, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe site-ul nostru Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo