Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Onana și Dzeko, discuție aprinsă pe teren în partida cu Porto. Ce i-a reproșat bosniacul portarului lui Inter

Andrei Nicolae

Publicat 23/02/2023 la 10:19 GMT+2

Inter a obținut o victorie importantă aseară în meciul cu Porto, scor 1-0, grație reușitei lui Romelu Lukaku. Partida nu a fost lipsită de situații tensionate, iar una dintre ele a avut ca protagoniști chiar doi jucători din trupa lui Inzaghi, Onana și Dzezo.

Onana bloccato da Çalhanoglu durante un litigio con Dzeko - Inter-Porto Champions League 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Conflictul dintre cei doi jucători a apărut în repriza a doua la scorul de 0-0, după ce portarul camerunez a ținut să îi reproșeze ceva arbitrului partidei, Srdan Jovanovic. Dzeko a fost deranjat de comportamentul coechipierului său și i-a spus să tacă și să joace în continuare, fără să se mai certe cu "centralul" meciului.
Onana a fost vizibil afectat de reproșul bosniacului și a răbufnit, fiind ținut cu greu de Chalanoglu, care a încercat să aplaneze incidentul dintre cei doi. Jucătorul turc i-a acoperit gura portarului, probabil pentru a împiedica citirea pe buze a cuvintelor adresate de camerunez lui Dzeko.
Goalkeeper-ul milanezilor a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei sale, după ce a avut câteva parade salvatoare când scorul era egal. Dzeko a fost înlocuit în minutul 58 chiar de Romelu Lukaku, cel care avea să aducă victoria în vestiarul echipei lui Inzaghi.
Citește și:

Onana și Dzeko au trecut peste incident după victorie

Portarul lui Inter și Chalanoglu, mediatorul dintre Onana și Dzeko, au vorbit la finalul partidei și au clarificat situația. Ambii jucători au declarat că totul a avut loc în "febra" momentului și că incidentul a fost deja trecut cu vederea în vestiar.
"Aceste lucruri se întâmplă într-un meci, toată lumea are dreptul de a crede ce vrea. Dacă adrenalina care ne face furioși ne ajută de asemenea să și câștigăm meciuri ca în această seară, atunci e binevenită", a declarat portarul lui Inter pentru Sky Sport Italia, citat de Daily Mail.
"Este o situație normală, suntem în Champions League și toată lumea vrea să câștige. Deja am râs (n.r. de situație), aceste lucruri se întâmplă când adrenalina este la cote înalte", a spus și Chalanoglu.
Manșa retur a partidei dintre Inter și Porto, ce va avea loc pe Estadio do Dragao, de joacă pe 14 martie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo