Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos recunoaște că PSG nu este la nivelul necesar pentru a câștiga Champions League: "E dureros"

Alex Masgras

Publicat 09/03/2023 la 19:25 GMT+2

Parcursul lui PSG în UEFA Champions League s-a încheiat pentru al doilea an la rând în optimile de finală. Bayern Munchen s-a calificat în sferturi cu scorul de 3-0 la general, iar Sergio Ramos a recunoscut că parizienii nu se află la nivelul necesar pentru a câștiga mult râvnitul trofeu.

Sergio Ramos et Danilo Pereira face à Munich

Credit imagine: Getty Images

PSG are parte de un nou sezon dezamăgitor pe plan european după ce nu a putut obține calificarea în sferturile de finală UEFA Champions League în fața celor de la Bayern Munchen. Bavarezii s-au impus pe teren propriu cu 2-0, asta după ce au câștigat și duelul de pe Parc des Princes cu 1-0.
Pentru al doilea an la rând, parizienii părăsesc competiția încă din faza optimilor de finală. Sezonul trecut, Real Madrid reușea o remontada în returul de pe Bernabeu și elimina echipa condusă la vremea respectivă de Mauricio Pochettino.
Sergio Ramos, fundașul care va împlini 37 de ani luna aceasta, ajuns la Paris în vara anului 2021, a recunoscut după înfrângerea de la Munchen că echipa pariziană nu a fost la nivelul necesar unei partide din UEFA Champions League:
"Extrem de dezamăgit pentru voi și pentru noi. Nu am fost la nivelul pe care îl cere UEFA Champions League. Nu am știut cum să gestionăm micile detalii care sunt esențiale și obiectivul nostru principal s-a dus. Este dureros, dar campionii renasc din înfrângeri", a scris Sergio Ramos pe contul său de Twitter.
Sergio Ramos mai are contract cu PSG până la finalul acestui sezon, iar clubul parizian nu a dat indicii până acum în ceea ce privește prelungirea contractului fundașului spaniol care va împlini 37 de ani la finalul acestei luni.
Citește și:

CHRISTOPHE GALTIER A VORBIT DESPRE VIITORUL SĂU LA PSG DUPĂ RETURUL CU BAYERN

Trofeul UEFA Champions League rămâne un obiectiv greu de realizat pentru PSG, în ciuda investițiilor masive din ultimii ani de pe Parc des Princes. Pentru al doilea an la rând, echipa a fost eliminată din faza optimilor de finală, iar viitorul lui Christophe Galtier este sub semnul întrebării.
Întrebat la finalul partidei retur cu Bayern despre viitorul său pe banca lui PSG, Galtier a declarat că este prea devreme pentru a vorbi despre acest lucru și că totul depinde de conducerea parizienilor:
"Toată lumea este dezamăgită, am avut mari speranțe pentru acest meci. Este prea devreme pentru a vorbi despre viitorul meu. Depinde de conducere, de președinte. Eu rămân aici și mă concentrez asupra finalului de sezon cu multă energie și determinare", a spus Christophe Galtier.
Eliminată și din Cupa Franței, singurul obiectiv al celor de la PSG care a mai rămas este titlul din Ligue 1. Echipa lui Galtier se află pe primul loc, cu 63, de puncte, la 8 puncte în fața celor de la Marseille. Următorul meci al celor de la PSG este în acest weekend, pe terenul lui Brest.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo