Bayern Munchen a obținut o victorie mare contra Barcelonei, în cel mai tare meci al săptămânii din Champions League. Catalanii au dominat o mare partre din meci și au ratat ocazii imense, dar bavarezii s-au impus cu 2-0 grație reușitelor semnate de Hernandez și Sane. Bayern a fost echipa mai eficientă și de aceea a luat toate punctele, așa cum a subliniat și Nagelsmann la conferința de presă.
Catalanii au digerat greu eșecul de pe Allianz Arena, simțind că ar fi meritat mai mult după cum a decurs jocul. Xavi a declarat că jucătorii săi i-au iertat prea des pe adversari la ocaziile avute, iar jucătorii s-au revoltat și ei în vestiar, fiind de părere că rezultatul a fost unul mincinos.

Xavi și jucătorii Barcelonei, contrați de Theo Hernandez

Liga
Urmașul lui Messi, într-un regres total față de anii trecuți! Barcelona e disperată
ACUM O ORĂ
Cifrele le dau dreptate catalanilor, Barcelona dominând la aproape toate capitolele, dar până la urmă rezultatul este cel care contează. De aceeași părere a fost și Lucas Hernandez, autorul primului gol al lui Bayern, care a avut un mesaj tranșant cu privire la nemulțumirile catalanilor.
"Ei bine, până la urmă rezultatul este ceea ce contează. Dacă o echipă termină meciul fără să primeascăgol, merită victoria... Barca a fost la un nivel grozav în acest meci, dar ceea ce contează este golul și nu astăzi ei nu l-au reușit", a spus Hernandez, citat de Marca.
În prima repriză, Barcelona a cerut un penalty, după o intrare imprudentă a lui Davies asupra lui Dembele. Hernandez consideră că decizia a fost una corectă din moment ce nici din camera VAR nu s-a semnalat nimic neregulamentar: "Dacă a fost penalty la Dembele? Dacă arbitrul nu l-a dat și VAR-ul nu l-a văzut, poți vorbi tot ce vrei, dar rezultatul este ceea ce contează".
În urma rezultatului de marți seară, Bayern Munchen a devenit mare favorită la câștigarea grupei, având maximum de puncte după duelurile cu principalele contracandicate. În schimb, Barcelona se pare că va lupta cu Inter pentru calificarea în optimi. Cele două echipe se vor întâlni la Milano în etapa a 3-a, atunci când Bayern va primi vizita outsiderei Viktoria Plzen.
Bundesliga
Pavard a dezvăluit suferința cumplită a ultimilor ani: "Puțini știu prin ce am trecut"
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 18 ORE