Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, reacție controversată după golul lui Bayern anulat pe Bernabeu: "Ei se plâng de asta?"

Bianca Dumitru

Actualizat 09/05/2024 la 08:57 GMT+3

Real Madrid s-a calificat aseară în finala Champions League, după ce a învins-o pe Bayern Munchen, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. După meci, Carlo Ancelotti a comentat faza golului bavarezilor anulat în prelungiri. Italianul a avut o reacție controversată.

Will mit Real ins Finale: Carlo Ancelotti

Credit imagine: SID

Real Madrid s-a calificat aseară în finala Champions League, după ce a învins-o cu scorul de 2-1, pe teren propriu, pe Bayern Munchen, în meciul retur din penultimul act al competiției, după ce în tur cele două echipe au remizat, scor 2-2.
Partida de pe Santiago Bernabeu nu a fost lipsită de momente controversate, cel mai important având loc în ultimele secunde de joc, atunci când De Ligt a înscris cu un șut din careu, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de offside.
După încheierea meciului, Carlo Ancelotti a fost întrebat, printre altele, despre faza golului care ar fi putut trimite duelul în prelungiri. Antrenorul "galacticilor" a avut o reacție controversată.
Ancelotti i-a luat apărarea arbitrului central, amintind că acesta s-a aflat la centru la finala Cupei Mondiale din 2022, și a spus că cei de la Bayern nu ar trebui să se plângă pentru că arbitrajul nu ar fi fost corect nici la golul anulat al madrilenilor.
"E destul de clar. Se poate să nu fi fost offside, dar arbitrul a fluierat, iar noi ne-am oprit. A arbitrat finala Cupei Mondiale, e un arbitru de nivel înalt. Ei se plâng de asta? Atunci noi ne plângem de golul anulat al lui Nacho, pentru că Kimmich s-a aruncat pe gazon", a declarat Carlo Ancelotti.
Citește și:

Ancelotti, încântat de sezonul foarte bun reușit de Real Madrid

Ulterior, tehnicianul celor de la Real Madrid a vorbit și despre prestația jucătorilor săi, arătându-se încântat de ceea ce a văzut pe teren, dar și despre atmosfera creată de fani în tribunele stadionului Santiago Bernabeu.
În plus, italianul a dezvăluit că nu se aștepta ca echipa lui să aibă un sezon atât de bun și a spus că "galacticii" vor avea motive de sărbătoare indiferent de ceea ce se va întâmpla în finala Champions League.
"Ceea ce s-a întâmplat de multe ori s-a întâmplat din nou. Este ceva inexplicabil, fanii care ne împing de la spate, o atmosferă fantastică și jucători care nu încetează să creadă. Am jucat bine, dar a fost un joc dificil și complicat. Am avut puterea să nu ne pierdem capul și, încetul cu încetul, am întors partida.
Mulțumesc clubului, fanilor și jucătorilor, care au avut un sezon la care nici măcar eu nu mă așteptam. Am crezut că nu putem. A ajunge în finală este un succes și, orice s-ar întâmpla, vom sărbători La Liga alături de fani. Această fericire s-a răspândit la jucători", a adăugat Ancelotti, citat de Sport.es.
Finala Champions League din acest sezon, Borussia Dortmund - Real Madrid, este programată pe 1 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Wembley din Londra, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport.
Cine se impune în finala Champions League, în acest sezon?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo