Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Azi și mâine aflăm semifinalistele din Champions League: program și cote la pariuri

Ion Alexandru

Actualizat 17/04/2024 la 09:08 GMT+3

Partidele retur din sferturile de finală ale Champions League se vor disputa pe 16 și 17 aprilie. A fost un adevărat festival de goluri în tur, iar la un scenariu similar ne așteptăm și în ultimele patru partide rămase de disputat.

Borussia Dortmund

Credit imagine: Eurosport

Fanii fotbalului vor fi conectați la cele patru partide. Marți, capul de afiș va fi cel dintre FC Barcelona și PSG, în timp ce miercuri vor avea de făcut o alegere dificilă între Manchester City - Real Madrid și Bayern München - Arsenal.
Cert este că ne așteaptă două seri spectaculoase, ținând cont de pofta pentru goluri arătată de cele opt echipe participante săptămâna trecută. În rândurile următoare îți vom prezenta o scurtă descriere a celor patru partide, alături de cotele la pariuri și ponturi selectate din oferta Unibet.
FC Barcelona - PSG (Marți, de la ora 22:00. 3-2 pentru FC Barcelona în tur)
Xavi a promis că va da totul până când va pleca de la FC Barcelona și s-a ținut de cuvânt. Catalanii au câștigat prima manșă cu PSG cu scorul 3-2, iar acum au prima șansă la calificare. PSG a arătat însă că este o echipă imprevizibilă, capabilă să producă surprize, iar soarta calificării nu este nicidecum jucată.
Tocmai acesta este și motivul pentru care cei pasionați de pariuri își pot îndrepta și atenția spre selecțiile pe goluri. Dacă ne uităm că în șapte din ultimele nouă meciuri dintre aceste două echipe s-au marcat cel puțin 4 goluri, o alegere ce poate fi făcută ar fi aceea că vom avea Peste 3.5 goluri. Unibet oferă în secțiunea de pariuri sportive cota 2.20 pentru această selecție. Pentru victorie, FC Barcelona are 2.23, egalul are 3.80, iar PSG are 3.05.
Cote Barcelona v PSG

Borussia Dortmund - Atletico Madrid (Marți, de la ora 22:00. 2-1 pentru Atletico în tur)

Atletico Madrid s-a impus cu 2-1 în prima manșă și a luat un avantaj ce se poate dovedi decisiv. Mai ales dacă ținem cont de faptul că Diego Simeone știe să-și transforme echipa într-un adevărat zid care blochează orice atac spre poarta lui Jan Oblak.
Nu ar fi deloc exclus ca tabela să rămână neschimbată la pauză, iar pariul Sub 0.5 goluri în prima repriză are cota 3.35. Pentru victorie, Dortmund are cota 2.23, Atletico are 3.15, în timp ce egalul are 3.65.
Cote Dortmund v Atletico

Manchester City - Real Madrid (Miercuri, de la ora 22:00. 3-3 în tur)

Prima manșă ne-a făcut să înțelegem încă o dată de ce iubim fotbalul. Am avut răsturnări de situație, goluri spectaculoase și un nivel din altă galaxie. S-a terminat 3-3, iar așteptările sunt mari și de la retur.
Putem observa că ambele echipe obișnuiesc să înscrie constant mult. City a marcat de 4 ori cu Aston Villa și Crystal Palace recent, iar Real a făcut același lucru cu Celta Vigo și Osasuna. Putem spera iar la un meci cu goluri multe, iar selecția Peste 3.5 goluri are cota 2.45 la Unibet. City are 1.65 să se impună în 90 de minute, egalul are 4.25, iar succesul spaniolilor are 5.00.
Cote Man City v Real
Bayern - Arsenal (Miercuri, de la ora 22:00. 2-2 în tur)
Cele două echipe au terminat la egalitate în tur, scor 2-2, iar Bayern a arătat o altă față decât cea din campionat, unde are serioase probleme. Bavarezii au experiența necesară pentru a face față cu brio în această dublă.
Bayern s-a impus în ultimele două meciuri de acasă contra lui Arsenal, de fiecare dată la mare diferență de scor: 5-1. Cota 1.85 pentru calificarea bavarezilor este interesantă. În ceea ce privește succesul în timpul regulamentar, Bayern are 2.55, iar Arsenal are 2.70. Egalul are cota 3.60.
Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol