Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul a transmis informații pentru deplasarea fanilor la Tiraspol + Jucătorii au ajuns în Republica Moldova

Maria Olteanu

Publicat 17/07/2023 la 14:14 GMT+3

Farul a debutat cu dreptul în cupele europene, câștigând prima manșă din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, scor 1-0, pe teren propriu, cu Sheriff Tiraspol. Meciul decisiv este mâine seară, în Republica Moldova, iar oficialii campioanei României au transmis ultimele informații pentru fanii oaspeți.

Farul Constanța

Credit imagine: Getty Images

Farul Constanța a câștigat pe teren propriu, cu scorul de 1-0, prima manșă din dubla cu Sheriff Tiraspol, contând pentru primul tur preliminar al Champions League.
Mâine seară, începând cu ora 20:00, campioana va avea duelul retur, decisiv în vederea calificării în faza următoare a competiției, în deplasare, la Tiraspol.
Meciul fusese inițial programat la Chișinău, având în vedere gradul de risc din zona Tiraspol, dar până la urmă UEFA a decis ca jocul să aibă loc pe terenul gazdelor.
Oficialii celor de la Farul au transmis în cursul zilei de luni ultimele informații pentru suporterii dobrogeni care vor face deplasarea în Republica Moldova pentru a fi alături de echipă chiar de pe stadion.
"În atenția suporterilor fariști care vor face deplasarea la Tiraspol.
Accesul se face doar pe baza unui pașaport valabil.
Prețul unui bilet în sectorul destinat fanilor echipei noastre costă 5 euro. Atenție! Plata biletelor se face doar cash!
Casa de bilete destinată fanilor fariști va fi deschisă în ziua jocului începând cu ora 10:00.
Le recomandăm suporterilor care fac deplasare organizat, cu autocare, să aibă imprimat pe parbrizul automobilului logo-ul Farul, într-un format A4, pentru o tranzitare cât mai simplă a punctului vamal!
Vă așteptăm alături de noi! Mereu împreună!", au transmis cei de la Farul, pe rețelele de socializare.
CITEȘTE ȘI:

Farul a ajuns la Tiraspol pentru meciul retur cu Sheriff

Farul a câștigat meciul tur cu Sheriff miercurea trecută, la Ovidiu, după care a avut primul meci în campionat, la Sibiu, cu Hermannstadt.
Gică Hagi și-a menajat titularii pe care a mizat în Europa și a deplasat rezervele la Sibiu, câștigând la limită, 1-0.
Cât rezistă echipele românești în următorul sezon al cupelor europene?
După meciul de la Sibiu, lotul celor de la Farul s-a deplasat la București, unde s-a făcut joncțiunea și cu restul fotbaliștilor rămași acasă, plecându-se ulterior spre Republica Moldova.
"După un zbor de 45 de minute de la București la Chișinău și alte 50 de minute cu autocarul, băieții noștri au ajuns la Tiraspol", au scris cei de la Farul, pe pagina de Facebook.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo