Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel a anunțat o revenire de marcă la Bayern: "Va juca cu Real Madrid și va înscrie"

Nicu Savin

Publicat 26/04/2024 la 15:40 GMT+3

Thomas Tuchel a susținut azi conferința de presă de dinaintea partidei dintre Bayern Munchen și Eintracht Frankfurt și le-a dat vești bune fanilor în perspectiva duelului cu Real Madrid de săptămâna viitoare. Managerul bavarezilor a asigurat că Serge Gnabry, indisponibil în ultimele meciuri, va fi pe teren. Tuchel chiar a făcut un pariu curajos, spunând că internaționalul german va marca.

Thomas Tuchel erwartet gegen Arsenal wieder ein enges Spiel

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen mai are un singur obiectiv în acest sezon, acela de a ajunge cât mai departe în Champions League. Bavarezii au pierdut titlul în Bundesliga și nu sunt siguri nici de locul secund, dar principala lor preocupare este dubla cu Real Madrid din semifinalele competiției supreme din Europa.
Evident, nemții pleacă cu șansa a 2-a contra Realului, mai ales că în ultima vreme mulți jucători importanți s-au confruntat cu probleme medicale. Totuși, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Eintracht Frankfurt de sâmbătă, Thomas Tuchel le-a dat vești bune fanilor.

Thomas Tuchel a anunțat că Gnabry va fi apt de joc la turul cu Real Madrid din semifinalele Champions League

Managerul lui Bayern a asigurat că Serge Gnabry va fi apt pentru meciul de marțea viitoare, chiar dacă nu e sigur că internaționalul german poate duce 90 de minute. Gnabry s-a accidentat în partida tur cu Arsenal din sferturi și de atunci nu a mai jucat niciun minut. Nu la fel de sigură este recuperarea lui Leroy Sane, care a suferit o leziune în duelul cu Union Berlin de săptămâna trecută și nu se știe dacă va putea juca în turul cu Real Madrid.
"Serge va fi disponibil marți. Cred că va juca cu Real Madrid și va înscrie. Vom vedea dacă va fi suficient de pregătit să fie titular sau va intra de pe bancă. Evaluăm situația lui Leroy Sane zi de zi. Este o cursă contra cronometru până marți. Se antrenează separat. Nu pot face o predicție acum", a spus Tuchel, care a adăugat că situația lui Sane este asemănătoare cu cea a lui Upamecano.
În ceea ce privește confruntarea cu Real Madrid, Tuchel a subliniat că a analizat atent echipa lui Ancelotti și că a văzut puține slăbiciuni: "I-am văzut deja de mai multe ori, i-am studiat cu analiștii noștri. Nici nu te aștepți când pot să înscrie. Au o calitate individuală enormă și multă putere în tranziții. Asta îi definește, sunt întotdeauna o amenințare și capabili să-și ridice niveul și să câștige. Ei pot depăși momentele dificile, este ceva ce le place să facă".
Pe lângă forma mai bună arătată în ultima vreme, Real Madrid va avea și avantajul terenului propriu la returul dublei cu Bayern. În plus, pentru meciul de pe Allianz Arena, madrilenii vor avea o zi în plus de odihnă, pentru că vor juca azi în La Liga, în deplasare cu Real Sociedad, în timp ce nemții se vor duela mâine cu Frankfurt.
Bayern Munchen și Real Madrid nu s-au mai întâlnit în Champions League din sezonul 2017-2018. Atunci s-au duelat tot în semifinale și madrilenii au avansat în ultimul act, după 2-1 la Munchen și 2-2 pe Bernabeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo