Viorel Moldovan, jucător cu 70 de selecții și 25 de goluri pentru naționala României, l-a lăudat pe Denis Alibec pentru prestațiile sale din ultima perioadă.
Moldovan, în prezent pe banca Petrolului, a mărturisit că, dacă dispunea de calitățile tehnice ale lui Alibec pe vremea când era jucător, ar fi ajuns la Real Madrid. Fostul internațional este dezamăgit de faptul că atacantul român n-a reușit să ajungă într-un campionat puternic din Europa:
"Nu-i păcat, nu-i păcat că a fost în Italia la 17-18 ani, era unul din cei mai buni de la Primavera! Și te întorci acasă în loc să profiți de oportunitatea asta, de momentul respectiv, să ai o carieră și să joci la un nivel foarte înalt, pentru că are calități deosebite, extraordinare!", a declarat Viorel Moldovan, pentru DigiSport.
Liga Națiunilor UEFA
România va juca în al doilea eșalon în viitoarea ediție a Ligii Națiunilor. Posibilele adversare
12/10/2021 LA 11:41

Viorel Moldovan: "Davă aveam calitățile lui Alibec, jucam la Real Madrid"

"Mie îmi pare rău când văd un jucător cu asemenea calități că nu joacă într-un campionat puternic, în Vest. E păcat că nu s-a realizat profesional și material. Poate are nevoie de un anumit confort, poate e mai sensibil. Putea mult mai mult!
Eu dacă aveam calitățile lui Alibec jucam la Real Madrid! Sincer, jucam la Real Madrid la ce răutate aveam, eu mi-am dorit să plec de acolo, să realizez ceva, să las ceva în urma mea, să nu fiu un trecător prin fotbal.", a mai spus Moldovan.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga Națiunilor UEFA
Thibaut Courtois, acuzații către UEFA și FIFA: "Își umplu buzunarele pe spatele jucătorilor"
11/10/2021 LA 10:48
Liga Națiunilor UEFA
Tot ce trebuie să știi despre turneul final în Nations League!
06/10/2021 LA 10:02