Vestea a fost confirmată de Fernando Santos, selecționerul Portugaliei, la conferința de presă. Acesta a informat că există șanse mici ca Ronaldo să fie 100% apt pentru duelul cu Croația, în prima etapă din Liga Națiunilor.
"Mă tem că Ronaldo nu va fi 100% apt (n.r. - pentru meciul cu Croația). S-a antrenat în mod obișnuit până miercuri, când unul dintre degete i s-a înroșit, ca și când ar fi fost înțepat de o albină. Acum trebuie să așteptăm. Cu o astfel de infecție nu știi cât va dura până te recuperezi.", a spus Fernando Santos, la conferința de presă.

Cristiano Ronaldo a marcat 99 de goluri pentru naționala Portugaliei

Liga Națiunilor UEFA
Norvegia a schimbat tot lotul și a rămas cu un singur portar pentru meciul din Austria
18/11/2020 LA 14:06
Naționala Portugaliei debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor în această seară, pe teren propriu, contra vicecampioanei mondiale, Croația. Lusitanii au cucerit primul trofeu al competiției după o finală cu Olanda, în vara anului trecut.
Din grupa Portugaliei, aflată în Liga A, mai fac parte Franța și Suedia. Cele două naționale se vor întâlni tot în această seară, de la ora 21:45.
Cristiano Ronaldo a marcat 99 de goluri pentru naționala lusitană, în 164 de apariții. Starul de 35 de ani a cucerit două trofee alături de prima reprezentativă a Portugaliei în ultimii 4 ani: Campionatul European în 2016 și Liga Națiunilor în 2019.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga Națiunilor UEFA
Liga Naţiunilor | Germania, umilită de Spania la Sevilla! Torres, triplă pentru "Furia Roja"
17/11/2020 LA 18:02
Liga Națiunilor UEFA
Nu a fost seara lui Ianis Hagi! Capitolul la care mijlocașul român a fost cel mai slab cu Austria
15/10/2020 LA 06:51