Vestea a fost confirmată de Fernando Santos, selecționerul Portugaliei, la conferința de presă. Acesta a informat că există șanse mici ca Ronaldo să fie 100% apt pentru duelul cu Croația, în prima etapă din Liga Națiunilor.
"Mă tem că Ronaldo nu va fi 100% apt (n.r. - pentru meciul cu Croația). S-a antrenat în mod obișnuit până miercuri, când unul dintre degete i s-a înroșit, ca și când ar fi fost înțepat de o albină. Acum trebuie să așteptăm. Cu o astfel de infecție nu știi cât va dura până te recuperezi.", a spus Fernando Santos, la conferința de presă.

Cristiano Ronaldo a marcat 99 de goluri pentru naționala Portugaliei

Liga Națiunilor UEFA
România va juca în al doilea eșalon în viitoarea ediție a Ligii Națiunilor. Posibilele adversare
12/10/2021 LA 11:41
Naționala Portugaliei debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor în această seară, pe teren propriu, contra vicecampioanei mondiale, Croația. Lusitanii au cucerit primul trofeu al competiției după o finală cu Olanda, în vara anului trecut.
Din grupa Portugaliei, aflată în Liga A, mai fac parte Franța și Suedia. Cele două naționale se vor întâlni tot în această seară, de la ora 21:45.
Cristiano Ronaldo a marcat 99 de goluri pentru naționala lusitană, în 164 de apariții. Starul de 35 de ani a cucerit două trofee alături de prima reprezentativă a Portugaliei în ultimii 4 ani: Campionatul European în 2016 și Liga Națiunilor în 2019.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga Națiunilor UEFA
Thibaut Courtois, acuzații către UEFA și FIFA: "Își umplu buzunarele pe spatele jucătorilor"
11/10/2021 LA 10:48
Liga Națiunilor UEFA
Tot ce trebuie să știi despre turneul final în Nations League!
06/10/2021 LA 10:02