Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nu a fost seara lui Ianis Hagi! Capitolul la care mijlocașul român a fost cel mai slab cu Austria

Cosmin Cioboata

Actualizat 15/10/2020 la 09:58 GMT+3

Ianis Hagi a fost introdus de Mirel Rădoi în ultimele 15 minute ale meciului dintre România și Austria, pierdut de "tricolori" la limită, scor 0-1.

Ianis Hagi

Credit imagine: Getty Images

Ianis Hagi n-a reușit să facă diferența după ce i-a luat locul în teren lui Alex Mitriță, un alt jucător cu prestație modestă în partida de la Ploiești. Mijlocașul lui Rangers a bifat numai 4 pase reușite din 10 încercări, rezultând un procentaj de 40%. Potrivit statisticienilor, Ianis a fost cel mai slab jucător la acest capitol, în duelul dintre România și Austria.
Mai mult, Hagi Jr. a fost chiar singurul jucător cu un procentaj mai mic de 50% al paselor complete. Al doilea cel mai slab "tricolor", la acest capitol, a fost Gabi Iancu, cu 66%. De menționat că atacantul Viitorului a intrat abia în minutul 83. Din naționala Austriei, Florian Grillitsch a fost omul cu cel mai slab raport al paselor reușite - 50%.

Mirel Rădoi: "Nu a existat vreun conflict între mine și Ianis Hagi"

La finalul partidei dintre România și Austria, Mirel Rădoi a fost întrebat dacă există vreun conflict cu Ianis Hagi, cauzat de declarația mijlocașului lui Rangers, după partida cu Norvegia. Atunci, fiul "Regelui" spunea că este foarte greu ca "tricolorii" să mai poată produce ocazii de gol după ce aleargă foarte mult timp să recupereze mingea.
Ianis a aruncat vina pe Rădoi, iar selecționerul a oferit o replică de la distanță, spunând că unii jucători pierd foarte multe mingi în jumătatea adversă, iar acest lucru duce la efortul în plus despre care vorbea Hagi Jr.
Rădoi a lămurit situația aseară, asigurând că nu există vreun conflict între el și Ianis, în ciuda declarațiilor din ultimele zile:
"Nu a existat vreun conflict cu Ianis Hagi, nu am o problemă cu el și nici el nu are o problemă cu mine. Când am vorbit de problemele din atac, m-am referit la toți cei din atac, nu a pierdut el toate mingile în față. Nu există vreo dispută între noi.", a spus Mirel Rădoi, după meciul cu Austria.
Naționala României a pierdut și împotriva Austriei, scor 0-1, și a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în meciuri oficiale, contraperformanță pe care "tricolorii" nu o mai înregistraseră de 24 de ani.

Clasamentul grupei României:

  • 1. Austria - 9 puncte
  • 2. Norvegia - 9 puncte
  • 3. România - 4 puncte
  • 4. Irlanda de Nord - 1 punct
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo