Ciprian Marica, care a comentat jocul naționalei României la ultimele meciuri, a avut un mesaj ironic la adresa lui Mirel Rădoi, după ce "tricolorii" au ajuns la a 3-a înfrângere consecutivă.
Marica a mărturisit, cu părere de rău, că naționala României nu mai arată deloc ca echipa de pe vremuri. Apoi, fostul internațional a declarat că Mirel Rădoi și-a îndeplinit obiectivul de a limita proporțiile scorului în meciul cu Austria, așa cum anunța selecționerul după partida cu Norvegia.
"Când te gândești că eram chiar buni la fotbal... Încă o seară tristă pentru România. Sigur, o dată se poate întâmpla, a doua oară înțelegi, dar a treia oară... Acesta este nivelul nostru. Sunt multe lucruri de corectat și de lucrat. Trebuie să fim realiști. Multe nu mai sunt de spus, cred că am limitat scorul, s-a terminat doar 1-0. Obiectiv îndeplinit.", a spus Ciprian Marica, pentru Pro X.
Liga Națiunilor UEFA
Norvegia a schimbat tot lotul și a rămas cu un singur portar pentru meciul din Austria
18/11/2020 LA 14:06

Marica, mesaj pentru Rădoi: "Nu știu ce a vrut să spună, dar suferim!"

Marica a mărturisit că nu se simte deloc confortabil în momentele în care trebuie să critice naționala, însă spune că jocul "tricolorilor" lui Rădoi l-a adus în această situație.
De asemenea, fostul atacant al României a spus că nu înțelege rostul declarațiilor de susținere oferite la 3 zile după meci, care "nu transmit deloc unitate" în vestiar:
"Mirel Rădoi probabil că se simte singur și am impresia că majoritatea antrenorilor care sunt acolo se simt puși la zid. La fel și jucătorii, simt nevoia să fie mângâiați. E clar că ținem cu România, dar realitatea din teren arată că România nu joacă ceea ce vrem. Că vrea Mirel Radoi să se creadă altceva, e strict părerea lui.
Noi nu spunem decât lucrurile care se văd. Mie nu îmi place să vin și să analizez înfrângerile, îmi e foarte greu, dar până la urmă acestea sunt rezultatele. Declarațiile astea de susținere la trei zile după meci numai unitate nu transmit. Nu știu ce a vrut să spună Mirel Rădoi, dar suferim.", a mai adăugat Marica.

Clasamentul grupei României:

  • 1. Austria - 9 puncte
  • 2. Norvegia - 9 puncte
  • 3. România - 4 puncte
  • 4. Irlanda de Nord - 1 punct
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Liga Națiunilor UEFA
Liga Naţiunilor | Germania, umilită de Spania la Sevilla! Torres, triplă pentru "Furia Roja"
17/11/2020 LA 18:02
Liga Națiunilor UEFA
Nu a fost seara lui Ianis Hagi! Capitolul la care mijlocașul român a fost cel mai slab cu Austria
15/10/2020 LA 06:51