Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EDI IORDĂNESCU: "A fost un joc negru. Trebuie să-l uităm și să strângem rândurile"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/06/2022 la 00:22 GMT+3

Eduard Iordănescu și-a asumat responsabilitatea jocului și al eșecului de la Podgorica. Dar selecționerul a spus că toată lumea trebuie să-și asume înfrângerea"

Edi Iordănescu

Credit imagine: facebook

Edi Iordănescu a debutat pe banca României în partida de la Podgorica într-un joc oficial. Debutul a însemnat unul dintre cele mai slabe partide ale ”tricolorilor” în ultimii mulți ani de zile.
"Am primit cât am meritat. E clar că lucr nu au funcționat. Nu ne-am angrenat fizic suficient, nu am reușit să controlăm jocul, să generăm acțiuni. Am putut să alergăm fizic în prima repriză, dar în repriza a doua am pierdut claritatea, organizarea defensivă. E o seară foarte proastă!", a comentat selecționerul României la Prima TV.

"Nu am venit să-mi stric cariera!"

Apoi Edi Iordănescu a continuat. "Nu am venit să-mi stric cariera la echipa națională. Am încredere în gruul de jucători. Trebuie să ne asumăm cu toții responsabilitatea, astfel o să mai vorbim de o campanie ratată, de un alt selecționer schimbat".
Edi Iordănescu le reproșează jucătorilor lipsa de atitudine, de angajament. "Ne simțim foarte prost, așteptam alt angajament, altă energie, am intrat timorați, e un semnal imens de alarmă. De ce atâta teamă? Îmi doresc să ne construim altă identitate, să fim mai eficienți, mai pragmatici. A fost vorba de angajament nu am câștigat contactele, fără dinamică, fără a intra în combinații, lenți la construcție, e un joc negru, să-l punem doeparte și să o luăm de la capăt. Sunt supărat, nervos, dar vreau să fiu realist. Până la a ceda, e cale lungă. Am nevoie ca echipa să strângă rândurile", a încheiat Edi Iordănescu.

Alex Maxim: "A fost o înfrângere umilitoare!"

A fost o înfrângere umilitoare, explicații nu găsesc, cred că am avut o prestație jalnică, mult sub nivelul a ceea ce arătăm noi la echipele de club. Nu am produs nimic din punct de vedere ofensiv. Nu cred că avem vreo explicație pentru jocul ăsta. Ca jucători ne asumăm, e vina noastră, trebuie să ne strângem și să ne gândim că totnoi trebuie să o scoatem la capăt. Sunt jucători care-și doresc să ajungă la un turneu final, repet, de la primul până la ultimul suntem vinovați. Strângem rândurile pentru că ne așteaptă un meci important în doar câteva zile", a declarat Alexandru Maxim.

Vlad Chiricheș: "Îmi asup întreaga responsabilitate pentru înfrângere!"

Vlad Chiricheș a declarat după înfrângerea cu Muntenegru, 0-2, că toată vina pentru eșec îi aparține.
"Aș vrea să încep prin a-mi asuma întreaga responsabilitate pentru că greșelile mele au costat echipa! Muntenegru nu și-a creat ocazii, au marcat la cele două greșeli ale mele. Am fost un pic surprinși de agresivitatea lor, au fost un pic mai proaspeți, mai puternici, jocul nu a fost bun din partea noastră. Această înfrângere sper să aibă un impact în vestiar, fiecare să intre cu mai multă încredere. Tricoul echipei naționale trebuie să ne dea mai multă responsabilitate", a spus Chiricheș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo