Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordănescu, dispus să accepte în continuare orice critică! Mesajul transmis contestatarilor

Nicu Savin

Publicat 13/06/2022 la 14:06 GMT+3

Edi Iordănescu a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei dintre România și Muntenegru, din etapa a 4-a a Ligii Națiunilor. Selecționerul a ținut să le transmită un mesaj clar contestatarilor săi din ultima vreme, subliniind că este gata să accepte toate criticile și în continuare.

Edi Iordănescu

Credit imagine: Getty Images

Edi Iordănescu a avut un început greoi la echipa națională. Debutul în Liga Națiunilor a fost catastrofal, tricolorii nereușind să ia niciun punct în duelurile cu Muntenegru și Bosnia. Lucrurile s-au mai îmbunătățit odată cu succesul contra Finlandei, obținut după un joc în care echipa a suferit, mai ales în repriza secundă.
Oameni importanți din fotbalul românesc l-au criticat în termeni duri pe selecționer pentru alegerile făcute, în special la primele două partide. Acesta le-a răspuns printr-un mesaj tranșant la conferința de presă susținută înaintea meciului retur cu Muntenegru, care va avea loc marți seara, pe Giulești.

Edi Iordănescu: "Trebuie să demonstrăm că meciul cu Muntenegru a fost un accident"

Edi Iordănescu a subliniat că este gata să înghită toate criticile îndreptate împotriva sa, pentru că are încredere că poate obține rezultate cu acest grup de jucători.
"Care ați fi fost în situația mea, v-ați fi pus întrebarea dacă se merită să primești toate atacurile? Eu mi-am pus întrebarea. 'Se merită' pentru că e vorba de echipa națională. Sunt pregătit să primesc orice e nevoie, atâta vreme cât eu cred în potențialul echipei naționale.
Ați văzut că și pentru băieți e greu să dea explicații. Pe Giulești ne-am dus cu o analiză profundă. Am câștigat timp cu jucătorii, chiar dacă fondul a fost prost. Mi-aș fi dorit să fie acasă primul joc, pentru a ne folosi de public. Poate începeam altfel dacă jucam acasă. Eu știu să interacționez cu jucătorii. Sunt extrem de stăpân pe munca pe care pot s-o fac. Avem nevoie de puncte. Trebuie să demonstrăm că meciul cu Muntenegru a fost un accident. Cu cât trec anii se strâng răutăţi, frustrări", a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.
România este pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor, dar un succes cu Muntenegru i-ar readuce pe tricolori chiar în lupta pentru pirma poziție. Un astfel de rezultat i-ar oferi o reală gură de oxigen selecționerului, care ar putea pregăti în liniște ultimele două meciuri, care se vor juca în toamnă.
Clasamentul grupei
  • 1.Bosnia - 5 puncte (3-2)
  • 2.Finlanda - 4 puncte (3-2)
  • 3.Muntenegru - 4 puncte (3-3)
  • 4.România - 3 puncte (1-3)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo