Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Popescu nu crede în demiterea lui Edi Iordănescu! "Pe cine să aducă în locul lui?"

Alex Masgras

Publicat 27/09/2022 la 00:22 GMT+3

România a câștigat ultima partidă din Nations League contra Bosniei, scor 4-1, dar selecționata lui Edi Iordănescu a retrogradat în Liga C. Viitorul selecționerului este incert după această retrogradare, dar Gică Popescu nu știe cine l-ar putea înlocui pe actualul selecționer.

Gică Popescu

Credit imagine: Eurosport

România a câștigat luni seară partida din Giulești contra Bosniei, scor 4-1, dar succesul nu ne-a ajutat să evităm retrogradarea în Liga C. Tot luni seară, Finlanda a câștigat în Muntenegru cu 2-0, rezultat care o menține în Liga B.
Campania României din acest sezon de Nations League a fost una dezamăgitoare, mai ales după cele două înfrângeri cu Muntenegru, dublă pierdută cu 0-5. Viitorul selecționerului Edi Iordănescu se află în continuare sub semnul întrebării după această retrogradare, dar Gică Popescu nu vede cine ar putea să îl înlocuiască pe acesta pe banca naționalei:
"Nu știu care sunt planurile Federației, nu știu care sunt înțelegerile cu Edi Iordănescu. Un antrenor este ținut în funcție de rezultate, Iordănescu nu le-a avut, echipa a retrogradat. Am putea spune că a avut o perioadă de insuccese.
Pe cine să aducă în locul lui Edi Iordănescu? Știm cu toții întâmplările de acum câteva luni, când Federația tot căuta, căuta, căuta. Singurul care a rămas în competiție a fost Edi Iordănescu. Dacă el ar fi refuzat, nu știu cine ar fi antrenat echipa națională", a declarat Gică Popescu la Prima TV.
Citește și:

Gică Popescu consideră că retrogradarea s-a decis după înfrângerile cu Muntenegru

România retrogradează în Liga C, după două victorii, un egal și trei înfrângeri, într-o grupă din care au mai făcut parte Bosnia, Finlanda și Muntenegru. Două dintre aceste înfrângeri au venit în partidele cu Muntenegru, România pierzând această dublă cu 0-5.
Gică Popescu nu consideră succesul cu Bosnia ca pe o mare victorie, fiind de părere că retrogradarea s-a decis după înfrângerile cu Muntenegru:
"Victoria a fost în zadar. Nu putem face o comparație între cele cinci goluri luate de la Muntenegru și victoria cu Bosnia, care a venit cu jucătorii de rezervă. Cu Muntenegru s-a produs retrogradarea echipei noastre, prin cele cinci goluri luate în două meciuri cu Muntenegru", a mai spus Gică Popescu.
Clasamentul grupei:
  • 1. Bosnia și Herțegovina - 11 puncte
  • 2. Finlanda - 8 puncte
  • 3. Muntenegru - 7 puncte
  • 4. România - 7 puncte
Echipa națională a României a retrogradat în Liga C, unde va avea adversari precum Insulele Feroe, Azerbaijan, Bulgaria sau Luxemburg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo