România va avea parte de un stadion plin și marți seară, atunci când primește vizita Muntenegrului. La fel ca la partida cu Finlanda, toate bilete puse în vânzare pentru meciul cu Muntenegru s-au epuizat, iar echipa lui Edi Iordănescu va fi susținută de 14000 de oameni din tribunele stadionului Rapid.
România va încerca să își ia revanșa după partida pierdută în Muntenegru, scor 0-2. Prima partidă din cadrul acestui sezon de Nations League a fost și cea mai slabă a tricolorilor, care au fost criticați dur în urma prestație din prima etapă.
Cu toate acestea, avantajul terenului propriu, dar și victoria din ultima etapă contra Finlandei, scor 1-0, îi încurajează pe tricolori înaintea duelului cu Muntenegru.
Fotbal
România - Argentina 3-2 | 28 ani de la unul dintre cele mai frumoase jocuri ale echipei naționale
IERI LA 08:48
Pe lângă partida de marți seară de pe teren propriu, România va mai avea de disputat alte două partide în luna septembrie: cu Finlanda (deplasare, 23 septembrie) și cu Bosnia (acasă, 26 septembrie).
După primele trei etape, România se află pe ultimul loc al grupei 3 din Liga B, cu 3 puncte. Bosnia se află pe primul loc, cu 5 puncte, în timp ce Finlanda și Muntenegru, cu câte 4 puncte fiecare, ocupă locurile 2, respectiv 3, Finlanda fiind echipa cu golaverajul mai bun.
Citește și:

Lotul României în UEFA Nations League

PORTARI: Florin Niță, Marian Aioani, Horațiu Moldovan, Ștefan Târnovanu
FUNDAȘI: Andrei Rațiu, Cristian Manea, Adrian Rus, Virgil Ghiță, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Nicușor Bancu, Mario Camora, Marius Ștefănescu.
MIJLOCAȘI: Deian Sorescu, Alexandru Cicâldău, Darius Olaru, Alexandru Maxim, Sergiu Hanca, Florin Tănase, Octavian Popescu, Nicolae Păun, Valentin Mihăilă, Alexandru Mitriță, Alexandru Crețu, Răzvan Marin, Marius Marin.
ATACANȚI: Andrei Ivan, George Pușcaș.
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
IERI LA 05:41
Fotbal
Edi Iordănescu ar putea pleca de la națională în septembrie! Anunțul făcut de președintele FRF
29/06/2022 LA 15:51