Mai bine de un deceniu și jumătate, Lia Manoliu / Arena Națională ne-a oferit imagini desprinse din lumea a treia a fotbalului. De la "plaja" din timpul partidei cu Danemarca, în 2003, la problemele incredibile din 2019, cel mai mare stadion al țării a oferit de multe ori surprize jucătorilor.
Dar astfel de probleme apar și la case mai mari, și aceeași Danemarca a simțit-o pe propria piele, la Viena. La finalul confruntării din urna 1 valorică, în gazonul de pe Ernst Happel Stadion a apărut o groapă uriașă. Din fericire accidentul produs a avut loc chiar la sfârșitul disputei și nu au apărut accidentări, dar rămâne întrebarea ce s-ar fi întâmplat cu unul dintre jucătorii celor două formații, dacă acea parte de teren ar fi cedat sub greutatea unuia dintre cei 22 de fotbaliști aflați pe teren.
Liga Națiunilor UEFA
Care este starea de spirit a lui Edi Iordănescu după debutul în Liga Națiunilor! "Se va ridica"
26/06/2022 LA 14:16
În ceea ce privește disputa propriu zisă, Danemarca a confirmat victoria contra Franței, din prima rundă, cu un nou succes 2-1. Hojbjerg, vedeta lui Tottenham, a deschis scorul în minutul 28 și, în ciuda faptului că Schlager a egalat (minutul 67), Stryger Larsen a adus victoria nordicilor pe final, după un assist "marcă înregistrată" Eriksen.
Danemarca e lider, cu maximum de puncte, în grupa 1, în timp ce Austria și-a menținut poziția a doua, beneficiind de egalul de la Zagreb, dintre Croația și Franța, 1-1.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variantă ar putea avea România după Edi Iordănescu! "Ne limităm mult aria de selecție"
20/06/2022 LA 08:20
Liga Națiunilor UEFA
Critici dure la adresa FRF: "Aici s-a dorit să se ajungă!" Ce jucător a fost mustrat de Mircea Sandu
17/06/2022 LA 20:14