Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagini incredibile la Austria - Danemarca. Gazonul de la Viena a cedat

Cristian Mihală

Publicat 08/06/2022 la 09:56 GMT+3

Imagini incredibile de la partida Austria - Danemarca, 1-2. Terenul de pe Ernst Happel Stadion a cedat pe final, o gaură uriașă apărând în final.

Gazon Austria

Credit imagine: Eurosport

Mai bine de un deceniu și jumătate, Lia Manoliu / Arena Națională ne-a oferit imagini desprinse din lumea a treia a fotbalului. De la "plaja" din timpul partidei cu Danemarca, în 2003, la problemele incredibile din 2019, cel mai mare stadion al țării a oferit de multe ori surprize jucătorilor.
Dar astfel de probleme apar și la case mai mari, și aceeași Danemarca a simțit-o pe propria piele, la Viena. La finalul confruntării din urna 1 valorică, în gazonul de pe Ernst Happel Stadion a apărut o groapă uriașă. Din fericire accidentul produs a avut loc chiar la sfârșitul disputei și nu au apărut accidentări, dar rămâne întrebarea ce s-ar fi întâmplat cu unul dintre jucătorii celor două formații, dacă acea parte de teren ar fi cedat sub greutatea unuia dintre cei 22 de fotbaliști aflați pe teren.
În ceea ce privește disputa propriu zisă, Danemarca a confirmat victoria contra Franței, din prima rundă, cu un nou succes 2-1. Hojbjerg, vedeta lui Tottenham, a deschis scorul în minutul 28 și, în ciuda faptului că Schlager a egalat (minutul 67), Stryger Larsen a adus victoria nordicilor pe final, după un assist "marcă înregistrată" Eriksen.
Danemarca e lider, cu maximum de puncte, în grupa 1, în timp ce Austria și-a menținut poziția a doua, beneficiind de egalul de la Zagreb, dintre Croația și Franța, 1-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo