Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti pune presiune pe Benzema! Ce planuri are antrenorul după revenirea la Real Madrid

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 03/06/2021 la 15:14 GMT+3

Carlo Ancelotti s-a despărțit de Everton și s-a întors la Real Madrid, unde i-a luat locul lui Zinedine Zidane. Antrenorul italian are planuri mari și vrea să o transforme pe vicecampioana din La Liga într-o echipă mai ofensivă.

Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Bianca Dumitru
Carlo Ancelotti o va antrena pe Real Madrid din sezonul 2021/22. Italianul a revenit pe banca tehnică a madrilenilor după ce Zinedine Zidane a decis că este momentul să plece de pe Santiago Bernabeu.
Ancelotti, care este pentru a doua oară antrenorul lui Real după mandatul din perioada 2013-2015, a vorbit despre planurile sale. Tehnicianul în vârstă de 61 de ani își dorește să readucă fotbalul-spectacol pe Bernabeu și cere mai mult de la Benzema și de la ceilalți fotbaliști din atac.
"Voi cere acelaşi lucru ca ultima oară. Vreau să jucăm bine, să jucăm cu mai multă intensitate, cu o organizare mai bună şi să jucăm un fotbal spectaculos, pentru că asta cer istoria lui Real Madrid şi suporterii. Benzema trebuie să înscrie 50 de goluri, nu 30. Vinicius Jr. trebuie să înscrie mai mult, toţi trebuie să înscrie mai mult.
Îmi pun multă speranţă în jucători, dar trebuie să încercăm şi să reuşim mai multe goluri de la extreme, mijlocaşi. Nu e vorba doar de transferul unui atacant consacrat care să marcheze 30 de goluri, trebuie să implementăm un sistem şi o mentalitate ofensivă", a declarat italianul într-o conferinţă de presă.
Antrenorul, care le-a pregătit din 2015 și până în prezent pe Bayern Munchen, Napoli și Everton, a adăugat că experiența din ultimii 6 ani l-a schimbat profund: "Nu mai sunt acelaşi Carlo Ancelotti. Sunt diferit, am în plus şase ani de experienţe, negative şi pozitive. Dar şi experienţele negative te ajută să creşti."

Prima decizie a lui Ancelotti la Real Madrid

Carlo Ancelotti ar avea de gând să îl păstreze la echipă pe Gareth Bale, pe care îl vede drept un jucător extrem de important pentru ceea ce se va întâmpla sezonul viitor la Real Madrid.
Antrenorul a câștigat 4 trofee pe banca "galacticilor" alături de Bale, un Champions League, o Supercupă a Europei, Campionatul Mondial al cluburilor şi Cupa Spaniei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo