Articol scris de Bianca Dumitru
Carlo Ancelotti o va antrena pe Real Madrid din sezonul 2021/22. Italianul a revenit pe banca tehnică a madrilenilor după ce Zinedine Zidane a decis că este momentul să plece de pe Santiago Bernabeu.
Ancelotti, care este pentru a doua oară antrenorul lui Real după mandatul din perioada 2013-2015, a vorbit despre planurile sale. Tehnicianul în vârstă de 61 de ani își dorește să readucă fotbalul-spectacol pe Bernabeu și cere mai mult de la Benzema și de la ceilalți fotbaliști din atac.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 18 ORE
"Voi cere acelaşi lucru ca ultima oară. Vreau să jucăm bine, să jucăm cu mai multă intensitate, cu o organizare mai bună şi să jucăm un fotbal spectaculos, pentru că asta cer istoria lui Real Madrid şi suporterii. Benzema trebuie să înscrie 50 de goluri, nu 30. Vinicius Jr. trebuie să înscrie mai mult, toţi trebuie să înscrie mai mult.
Îmi pun multă speranţă în jucători, dar trebuie să încercăm şi să reuşim mai multe goluri de la extreme, mijlocaşi. Nu e vorba doar de transferul unui atacant consacrat care să marcheze 30 de goluri, trebuie să implementăm un sistem şi o mentalitate ofensivă", a declarat italianul într-o conferinţă de presă.
Antrenorul, care le-a pregătit din 2015 și până în prezent pe Bayern Munchen, Napoli și Everton, a adăugat că experiența din ultimii 6 ani l-a schimbat profund: "Nu mai sunt acelaşi Carlo Ancelotti. Sunt diferit, am în plus şase ani de experienţe, negative şi pozitive. Dar şi experienţele negative te ajută să creşti."

Prima decizie a lui Ancelotti la Real Madrid

Carlo Ancelotti ar avea de gând să îl păstreze la echipă pe Gareth Bale, pe care îl vede drept un jucător extrem de important pentru ceea ce se va întâmpla sezonul viitor la Real Madrid.
Antrenorul a câștigat 4 trofee pe banca "galacticilor" alături de Bale, un Champions League, o Supercupă a Europei, Campionatul Mondial al cluburilor şi Cupa Spaniei.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
16/05/2022 LA 16:56