Robbie Savage este de părere că Bale este cel mai subestimat star din lotul Realului, mai ales pentru că galezul în vârstă de 30 de ani a înscris pentru madrileni peste 100 de goluri. Chiar dacă Bale s-a bucurat pe Bernabeu de multe succese, el a fost adesea criticat pentru forma fizică pe care a prezentat-o.
În plus, Savage este de părere că Bale nu merită criticile pe care le primește, în condițiile în care a reușit să înscrie mai multe goluri și să obțină mai multe trofee la Real Madrid decât Zinedine Zidane, Ronaldo brazilianul sau Luis Figo. Bale a ajuns pe Bernabeu în vara anului 2013, iar de atunci a cucerit patru titluri de Champions League, unul în La Liga și trei de Cupă Mondială a cluburilor.

Gareth Bale, apărat de Robbie Savage

Fotbal
Încă două campionate importante sunt gata să anunțe campioana! Sezonul nu va mai fi repornit
16/04/2020 LA 11:18
Cu aceste recorduri pe masa, Savage este de părere că al lui compatriot ar trebui să primească mai mult respect în capitala Spaniei: “A înscris 105 goluri în toate competițiile, 13 trofee, trei goluri în finalele de Champions League, nemaivorbind despre evoluția de excepție cu Liverpool. Comaprați asta cu marele Zidane, 49 de goluri, șase trofee... Sau cu Luis Figo, 56 de goluri, șapte trofee și apoi marele Ronaldo brazilianul, 104 goluri și trei trofee. Așa că e simplu, Gareth Bale are mai multe goluri și mai multe trofee decât toți trei. El este cel mai subevaluat jucător de la oricare club, de către fani, din ultimii 20 de ani”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
16/05/2022 LA 16:56
Liga
Bale, "absent nemotivat" la sărbătoarea de la Real Madrid! Cum a explicat "gestul disprețuitor"
01/05/2022 LA 07:07