Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arthur la Juventus, De Sciglio și Pjanic la Barcelona. Acesta este schimbul verii!

Ion Alexandru

Actualizat 21/06/2020 la 10:39 GMT+3

Brazilianul Arthur nu prinde echipa la Barcelona, iar Juventus i-a pregătit deja un salariu excelent, 5 milioane de euro pe sezon pentru un contract pe 4 ani.

Pjanic-Arthur , schimbul verii

Credit imagine: Getty Images

Antrenorul de la Barcelona, Quique Setien i-a transmis din nou lui Arthur că nu se bazează pe el pentru sezonul viitor. Deși De Jong și Sergi Roberto nu au fost disponibili pentru ultima partidă din La Liga, Arthur a fost rezervă. Quique Setien a preferat să joace cu puștiul Riqui Puig la mijlocul terenului, pe poziția lui Arthur. În ultimele 9 merciuri, brazilianul Arthur a jucat 90 de minute într-una singură.
Miralem Pjanic

Juventus și Barcelona sunt foarte aproape de acord

Acordul de 60 de milioane între Juventus și Barcelona este foarte aproape de finalizare. Italianul De Sciglio și bosniacul Pjanic sunt cu bagajele făcute la Torino, în timp ce Arthur este dorit insistent de Sarri la Juve. Fostul mijlocaș de la Gremio, câștigător al Copei America în 2019 cu Brazilia primește mesajul la fiecare conferința de presă a lui Quique Setien: banca de rezerve de la Barca este a lui.
Arthur, Sevilla-Barcelona

Barcelona vrea să scape repede de Arthur

Barcelona este dornică să finalizeze mutarea până pe 30 iunie pentru a evita problemele pe care le-a putea avea când vine vorba de fairplay financiar. Chia și Juventus se gândește la acest lucru și de aceea i-a pus pe masă lui Arthur un salariu convingptor. Brazilianul va câștiga la Torino 5 milioane de euro. Arthur este singurul care nu a validat acest schimb pentru Barcelona și Juventus îl doresc și răspunsul trebuie să vină săptămâna viitoare.
picture

Barcelona sau Real? Aceștia sunt adversarii în lupta pentru titlu din Spania

Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo