Anul trecut, Barcelona părea că a dat lovitura pe piața transferurilor, un atac format din Messi, Suarez și Griezmann părând, cel puțin pe hârtie, letal. Fie că la comanda formației blaugrana a fost Valverde, fie că a fost vorba de Quique Setien, fostul star al lui Atletico Madrid nu a convins.
S-a vorbit inclusiv de varianta că Messi l-ar antipatiza, cert e că francezul a fost rezervă în trei din ultimele patru meciuri. În consecință, Barcelona nu mai crede în el și ia în calcul orice variantă pentru a se despărți de campionul mondial în condiții favorabile.
Potrivit lui Paolo Paganini, un reputat jurnalist italian de la Rai Sport, oficialii de pe Camp Nou l-au oferit pe Griezmann ca monedă de schimb lui Inter și Juventus. În primul caz, catalnii sperau să facă un schimb cu Lautaro Martinez, fotbalist pe care l-a vrut atât de mult, dar Inter a refuzat categoric. Lucru de înțeles, judecând după vârsta celor doi, dar și după forma arătată în ultimele 12 luni. În ceea ce o privește pe "Bătrâna Doamnă", oficialii campioanei au cerut timp de gândire: Barcelona i-ar fi vrut la schimb pe Adrien Rabiot și Douglas Costa. Totuși, din câte se pare, Juve va refuza propunerea, deși pe hârtie pare o afacere "win-win".
Liga
Surpriză uriaşă: Griezmann nu mai rămâne la Atletico Madrid. Super-transferul pregătit
02/01/2022 LA 04:49
Nu în ultimul rând, Barcelona l-a oferit pe Griezmann la PSG ca parte din transferul lui Neymar, alt fotbalist care a fost dorit cu insistență în ultimii ani pe Camp Nou. De această dată, nu s-a ajuns la un acord, francezii considerând că boardul formației blaugrana îi supraestimează prețul lui Griezmann și nu vrea să accepte că Neymar are o cotă similară momentului în care a părăsit Catalunya (222 de milioane de euro a plătit PSG pentru cel mai scump jucător din istorie).

Antoine Griezmann, spre Premier League

Salvarea lui Griezmann ar putea veni din Premier League. City îl va pierde în vara viitoare pe Aguero, căruia îi expiră contractul cu "cetățenii" și a anunțat deja că își va încheia cariera în țara natală, astfel că Guardiola are nevoie neapărat de un alt vârf.
Și United s-a interesat în trecut de atacantul francez, dar în acest moment Arsenal pare să manifeste un interes mai mare decât "diavoli" pentru Griezmann. Lacazette nu e pe placul lui Arteta și va fi foarte probabil vândut, astfel că "tunarii" vor fi interesați să aducă un atacant cu nume lângă Aubameyang, chiar dacă Martinelli și Nketiah au demonstrat că sunt soluții de viitor.
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Liga
Un jucător de la Barcelona îi ia locul lui Florin Andone la Cadiz! La cine renunță Xavi
24/12/2021 LA 16:49
Liga
Antoine Griezmann, OUT până în 2022! Francezul s-a accidentat în derby-ul cu Real Madrid de duminică
14/12/2021 LA 18:52