Antoine Griemzann a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte de la Barcelona în ultimele săptămâni. Francezul a început pe bancă în trei din ultimele patru meciuri ale catalanilor din La Liga și a intrat abia în minutul 90 al meciului cu fosta sa echipă, Atletico Madrid, marți seara.
Atât tatăl lui Griezmann cât și fratele său și-au exprimat deja nemulțumirile în acest sens iar sora sa, care este și agentul său, va participa la o ședință cu conducerea Barcelonei săptămâna viitoare pentru a discuta despre aceste lucruri, a informat Le Parisien.
Francezii informează că Griezmann nu ar vrea să părăsească Barcelona și nu dorește să facă parte dintr-un eventual schimb de jucători în această vară. Presa italiană a scris anterior că el ar putea fi folosit ca monedă de schimb pentru a-l aduce pe Lautaro Martinez pe Camp Nou de la Inter.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Le Parisien a precizat că Setien, antrenorul Barcelonei, l-a avertizat pe Griezmann că va prinde puține minute în săptămânile care urmau însă el nu se aștepta să intre abia în minutul 90 într-un meci cheie cu Atletico, mai ales în condițiile în care Barcelona avea nevoie disperată de gol.

Setien recunoaște: ”Nu l-am introdus pe Griezmann pentru că destabilizam echipa!”

Griezmann a fost adus pentru 120 de milioane de euro de la Atletico Madrid la începutul sezonului însă francezul a avut parte de o perioadă dificilă pe Camp Nou. În ultimele săptămâni, el a fost rezervă și cu Sevilla sau Athletic Bilbao.
Încercând să explice absența lui Griezmann, în atac evoluând Lionel Messi, Luis Suarez și Riqui Puig, Setien a afirmat: ”Este greu să îl introduc pe teren fără să destabilizez echipa!”. Francezul a marcat opt goluri în acest sezon din La Liga și 14 în toate competițiile pentru Barcelona.
Totuși, Griezmann nu a mai marcat de la egalul Barcelonei 1-1 cu Napoli în turul optimilor de finală din UEFA Champions League, înainte ca fotbalul să fie oprit din cauza pandemiei de coronavirus. ”Înțeleg că este greu pentru Griezmann să intre atât de târziu, voi discuta cu el, nu îmi voi cere scuze pentru că acestea sunt deciziile mele”, a afirmat Setien.
”Însă înțeleg că se simte prost și îmi pare și mie rău pentru el, pentru că este o persoană grozavă și un profesionist”, a adăugat Setien.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59