Mundo Deportivo anunță că atacantul francez ar lua în calcul un transfer în Premier League. Potrivit spaniolilor, Manchester United ar fi principalul club ineresat de serviciile atacantului de 29 de ani.
Griezmann a fost cumpărat de Barcelona de la Atletico Madrid pentru 120 de milioane de euro la începutul sezonului, însă francezul a avut parte de o perioadă dificilă pe Camp Nou. Jurnaliștii iberici susțin că Griezmann este atras de ideea unei aventuri în Premier League, după 15 ani petrecuți în campionatul Spaniei.

United și City ar fi interesate de Griezmann

Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01
Potrivit sursei citate, de Griezmann ar fi interesată și Manchester City, rivala lui United din oraș. La ora actuală, Griezmann are o cotă de piață de 96 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
Griezmann a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte de la Barcelona în ultimele săptămâni. Francezul a început pe bancă în 3 din ultimele 4 meciuri ale catalanilor din La Liga și a intrat abia în minutul 90 al meciului cu fosta sa echipă, Atletico Madrid, marți seara.
Atât tatăl lui Griezmann, cât și fratele său și-au exprimat nemulțumirile în acest sens, iar sora sa, care îndeplinește și rolul de impresar al atacantului, va participa la o ședință cu conducerea Barcelonei săptămâna viitoare pentru a discuta despre aceste lucruri, a informat Le Parisien.

Setien recunoaște: "Nu l-am introdus pe Griezmann pentru că destabilizam echipa!"

Încercând să explice absența lui Griezmann, în atac evoluând Lionel Messi, Luis Suarez și Riqui Puig, Setien a afirmat: "Este greu să îl introduc pe teren fără să destabilizez echipa!". Francezul a marcat 8 goluri în acest sezon din La Liga și 14 în toate competițiile pentru Barcelona.
Totuși, Griezmann nu a mai marcat de la egalul Barcelonei 1-1 cu Napoli în turul optimilor de finală din UEFA Champions League, înainte ca fotbalul să fie oprit din cauza pandemiei de coronavirus. "Înțeleg că este greu pentru Griezmann să intre atât de târziu, voi discuta cu el, nu îmi voi cere scuze pentru că acestea sunt deciziile mele", a mai adăugat Setien.
Liga
Atletico Madrid, hotărâtă să îl transfere definitiv pe Antoine Griezmann de la Barcelona
04/05/2022 LA 09:17
Liga
Joao Felix, dorit la Barcelona! 3 fotbaliști ar putea ajunge în locul lui la Atletico Madrid
12/04/2022 LA 04:49