Theo, fratele francezului, și-a exprimat nemulțumirea privind decizia lui Quique Setien de a-l lăsa pe Griezmann pe bancă până în minutul 90 al meciului cu Atletico Madrid.
”Două minute... îmi vine să plâng, serios!”, a scris el.
Griezmann, care a fost rezervă în meciul jucat de Barcelona cu fosta sa echipă Atletico Madrid, a intrat abia în minutul 90 al meciului deși catalanii aveau nevoie disperată de gol, meciul încheindu-se într-un final 2-2.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Griezmann a fost adus pentru 120 de milioane de euro de la Atletico Madrid la începutul sezonului însă francezul a avut parte de o perioadă dificilă pe Camp Nou. În ultimele săptămâni, el a fost rezervă și cu Sevilla sau Athletic Bilbao.

Explicația lui Quique Setien

Încercând să explice absența lui Griezmann, în atac evoluând Lionel Messi, Luis Suarez și Riqui Puig, Setien a afirmat: ”Este greu să îl introduc pe teren fără să destabilizez echipa!”. Francezul a marcat opt goluri în acest sezon din La Liga și 14 în toate competițiile pentru Barcelona.
Totuși, Griezmann nu a mai marcat de la egalul Barcelonei 1-1 cu Napoli în turul optimilor de finală din UEFA Champions League, înainte ca fotbalul să fie oprit din cauza pandemiei de coronavirus. ”Înțeleg că este greu pentru Griezmann să intre atât de târziu, voi discuta cu el, nu îmi voi cere scuze pentru că acestea sunt deciziile mele”, a afirmat Setien.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59