Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona i-a dedicat un mesaj emoționant lui Suarez, înaintea "finalei" cu Atletico din La Liga

Nicu Savin

Publicat 07/05/2021 la 17:17 GMT+3

Luis Suarez nu s-a despărțit în cele mai bune condiții de Barcelona în vara trecută, iar uruguayanul se va întoarce sâmbătă pe Camp Nou din postura de adversar. Clubul catalan nu a uitat performanțele la care a contribuit atacantul cât timp a jucat în tricoul "blaugrana" și i-a transmis un mesaj special înaintea meciului dintre Barcelona și Atletico Madrid, care poate decide campioana în La Liga.

Luis Suarez, atacantul lui Atletico Madrid

Credit imagine: Getty Images

Luis Suarez a părăsit Barcelona la finalul sezonului trecut într-un mod mai puțin plăcut. Uruguayanul a fost înștiințat de Ronald Koeman că nu intră în planurile sale, iar atacantul a fost nevoit să își caute o altă echipă.
Suarez a ajuns în cele din urmă la Atletico Madrid, unde a făcut un sezon fantastic, marcând 20 de goluri în campionat. Atletico este lider în La Liga cu 4 etape înainte de final, iar mâine va juca pe terenul Barcelonei, formație aflată la 2 puncte distanță. Aceastî partidă va fi prima ocazie în care Suarez va păși pe Camp Nou din postura de adversar, după despărțirea de Barcelona.

Luis Suarez a primit un mesaj special din partea Barcelonei

În ciuda faptului că meciul de mâine este unul crucial în lupta pentru titlu, clubul catalan a ținut să-i transmită un mesaj special lui Suarez.
"Am fost coechipieri. Astăzi, rivali. Dar întotdeauna prieteni", a postat contul oficial de Twitter al Barcelonei.
De asemenea, presa spaniolă scrie că Suarez va avea parte de o surpriză înaintea confruntării de mâine.
În cei 6 ani petrecuți pe Camp Nou, Luis Suarez a jucat 283 de meciuri pentru catalani, marcând 195 de goluri. Uruguayanul este al 3-lea marcator din istoria Barcelonei, după Messi și Cezar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo