După ce a confirmat transferul lui Arthur la Juventus (Pjanic va veni la schimb, "Bătrâna Doamnă" urmând să mai plătească suma de 10 milioane de euro), oficialii de pe Camp Nou sunt gata de o nouă despărțire.
De această dată, în ecuație e un fotbalist trecut de prima tinerețe, care nu mai poate ajuta gruparea blaugrana pe termen mediu și lung. Lui Rakitic îi expiră înțelegerea cu formația catalană în iunie 2020, iar din iarnă poate semna deja cu orice echipă, fără ca Barcelona să mai primească vreun ban.
În aceste condiții, oficialii de pe Camp Nou sunt deciși să facă orice pentru a primi o sumă de bani pentru mijlocaș. După ce negocierile cu Sevilla și Atletico Madrid au căzut, conducerea Barcelonei i-a făcut o propunere lui PSG.
Cupa Mondială FIFA
Ironia lui Rakitic după ratările lui Lukaku din meciul cu Croația! "Cadoul" oferit de mijlocaș
02/12/2022 LA 19:15
Boardul campioanei Franței l-a urmărit de mai mulți ani pe mijlocaș și, în ciuda vârstei (va împlini 33 de ani) îl consideră o variantă de luat în calcul. Evident, în condițiile în care catalnii nu vor avea pretenții financiare aberante pentru un fotbalist care din iarnă va putea semna cu altă echipă din postura de jucător intrat în ultimele șase luni de contract.

Rakitic, despre relația avută cu Barcelona

Rakitic a jucat în utlima perioadă destul de puțin pentru Barcelona, de vină pentru situația aceasta fiind și situația sa contractuală.
Întrebat dacă știe de ce a ajuns de la un jucător cheie la cineva cu un rol secundar, Rakitic a vorbit de curând cu Mundo Deportivo și și-a făcut cunoscut punctul de vedere.
"Nu, adevărul ete că nu știu, iar oamenii cu care am vorbit nu mi-au putut oferi o explicație. Toată lumea îmi spune că în fotbal se întâmplă lucruri pe care nu le înțelegi, că trebuie să mergi înainte. Ce m-a durut nu a fost faptul că n-am mai jucat, ci felul în care s-a ajuns aici. Anul trecut a fost cel mai bun al meu de când sunt aici așa că sunt foarte surprins, nu înțeleg, dar voi accepta pentru că vreau ce este mai bun pentru echipă. Dacă voiau să plec la altă echipă, nu contează unde, era normal să îmi spună direct. Cred că am arătat în ultimii cinci ani că sunt un om pe care se pot baza. Am făcut multe lucruri pentru antrenori și colegi. Eu înțeleg situația, dar nu sunt un sac de cartofi. Poți vorbi cu mine, dar cel mai important: vreau să fiu într-un loc unde sunt iubit, respectat. Dacă va fi aici, sunt încântat, dacă nu, voi decide singur. Lumea știe că nu îmi place o astfel de atitudine", a mărturisit Rakitic.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Europa League
Barcelona a devenit marea favorită la cucerirea Europa League. Cum arată cotele
25/02/2022 LA 07:35
Fotbal
Messi's Day | TOP 5 jucători cu cele mai multe apariții alături de Lionel, care nu sunt spanioli
24/06/2021 LA 07:59